Daca te-ai indragostit,te desparti frumos, ca sa nu ranesti un nevinovat care crede in dragostea ta, si iti urmezi inima.
Stii si tu ca asta ar trebui sa faci.Ca sa ne intrebi si pe noi ceva nu e in regula.
Mi-e teama ca nu cumva sa iubesti doar dragostea,nu si omul, si sa ranesti si pe cei din jur si pe tine!
Ai grija, gandeste-te!
Eu cred ca nu e bine nici macar sa te gandesti la asa ceva! E ceva josnic sa gandesti macar o clipa la acest lucru! Arata ca esti cerebrala si sa nu faci vreun act necugetat sa bagi zanzanie intre ei...ca daca vor tine la prietenia lor tu vei ramane singura!
Nu stiu ce sa faci, si eu am fost in postura asta, si am facut ce imi cere inima, mi-a placut de prietenul iubitului meu si cel mai imp era si fratele lui. si i-am spus iubitului meu ca nu mai imi place de el ci de fratele lui. fara suparare, si a inteles, cateodata sinceritatea e cel mai bun lucru, si continuati viata cu prietenul lui. dar cum a zis bibbi afla daca te place, daca nu mai bine nu te lega la cap cu el, si poate nu o sa accepte pentru ca e prietenul lui si nu cred ca i-ar face asa ceva, mai bine uita. mnonush. fa ce iti cere inima
Ai sa faci o mare greseala daca te incurci cu prietenul celui mai bun prieten al iubitului tau, asta pentru ca ai sa il ranesti pe iubitul tau si ca nu o sa mai fi vazut-a ca o fata obisnuita.Dar cum poti sa stai cu iubitul tau si sa nu il iubesti, inclusiv sa nu ai pic de repect pentru el.
Te desparti de actualul iubit chiar daca asta va durea si vezi daca si el te place. Daca da e bine atunci da-i de stire ca-l placi si pune-l sa aleaga intre iubirea pentru tine si prietenii lui.bafta sa scapi nevatamata.
Asta nu e de bine... totusi e cam greu, de fapt imposibil sa se intample asta din moment ce il iubesti pe actualu.
parerea mea e sa-l uiti... pentru ca daca actualul te iubeste si va afla nu ii va fi tocmai bine.! uita-l si vei evita si posibile certuri
Pai daca il iubesti pe actualul tau iubit, va trebui sa uiti de prietenul lui. Daca nu il iubesti, vorbeste cu prietenul lui. Afla daca si el te place. Daca da, puteti fii impreuna. Dar ai grija caci daca vei fi cu prietenul iubitului tau, iubitul tau se va supara si pe tine si pe prietenul sau cel mai bun. FUNDA?
Daca il iubesti cu adevarat pe actualul''iubit'' incearca sa-l uiti pe prietenul lui deoarece in toate cazurile se poate destrama o frumoasa prietenie si ei o sa inteleaga ca-i numai vina ta.Da ma rog...Fa cum vrei
Vorbeste cu amadoi! Daca vezi ca prietenul lui este mai de treaba si ca el este prost crescut etc. spune-i ca nu iti mai place de el ca e un baiat prost crescut si ca tie nu-ti place!
Succes! Sper ca raspunsul e de folos!
Iubitul tau actual este cu tine dosr din mila! ESti o nesimtita vaca! cum te poti indragostii de prietenul cel mai bun al iubitului tau! vreau sa zic...e penibil dang! Dca te combini cu el actualul care va devenii X-ul te va ura tota viata, BITCH!
Nu crezi ca ai jignit-o cam mult?" ESti o nesimtita vaca! cum te poti indragostii de prietenul cel mai bun al iubitului tau! "". nu e cam exagerat? biata fata are probleme si credea ca poate primi un sfat ...mai controleazati cuvintele!
adriana1991 întreabă:
linarkfts întreabă: