Nu m-am indragostit niciodata de un profesor dar am simpatizat pe unii dintre ei si nu cred ca ar fi bine sa te legi la cap cu un profesor ca nu merita, o sa iti treaca indragosteala asta de buna voie
Da da bun asa, si in curand o sa vedem la tv ca domnul cutare a violat-o pe eleva cutare. eu zic sa faci un dusssss rece si o sa iti treaca, apoi te poti axa pe unu de varsta ta, dar totusi e bine sa mai astepti si trece scoala pe primul plan.
O zi frumoasa sa ai
Lol..eu zic sa iti infranezi aceste sentimente deoarece daca si el te "iubeste" veti avea probleme.doar nu vrei sa fii in locul lui daiana si profu' de religie care i-a dat la buci pana a urcat-o pe pereti.
Gândeste-te la ceva ridicol despre el...cum ar fi ca e profesor, are salariul mic, o sa aiba pensie mica, etc.
Hei.Nu poti sa te indragostesti asa de repede, e doar atractie fizica pentru ca cu singuranta e tanar si arat bine.Ideea e ca nu o sa iti treaca probabil foarte curand insa daca o sa te indragostesti de un baiat de varsta ta si o sa fii impreuna cu el o sa uiti cu siguranta de proful tau care e mai "batran" si o sa devina neatragator.Si eu acum multi ani cand eram prin clasa a 7-a imi placea proful meu de muzica insa nu mi-as fi putut nica sa ma gandesc sa fiu impreuna cu el.App cati ani ai? O seara faina.
Am patit-o eu in clasa aVI-a dar la mjine a durat 3 ani pana la banchetul din clasa aVIII-a cand l-am sarutat.Dar nu l-am mai vazut de atunci. Sfatul meu este sa afli daca sigur esti indragostita, iar daca esti persevereaza si cucereste-l.
anonim_4396 întreabă:
Xenoverse întreabă: