| faracaciula a întrebat:

M-am indragostit de profesorul meu de romana. el e mult mai invarsta si are si copii si sotie. mie imi place de el si cred ca si el ma place. oare ma place, ca in fiecare zi vorbeste cu mine si tot timpul imi face complimente. mi-a spus ca sunt frumoasa. tot mereu cauta ceva motiv sa ajunga la mine in discutiile din clasa.si uneori sta pe ganduri si zice numele meu si dupa aia zice scuze am vrut sa zic alt nume. m-am incurcatbig grin

Răspuns Câştigător
| Chocolate a răspuns:

Este o fantezie.Profesorul te place ca eleva, poate ii pari inteligenta, simpatica, care ii merge mintea, un elev bun, profesorii iubesc elevii buni.Si tu nu esti chiar indragostita, ai asa o fantezie, e profesorul tau preferat si iti place de el, ti la el, poate iti place si cum preda, si cum vorbeste, este normal.Multi elevi "se indragostesc" de profesorii lor, la mama ii placea de profu ei de fizicarolling on the floor.
sa iti povestesc ceva...: odata a venit un suplinitor la ora noastra de istorie, avea 21 ani, il chema Romeo, era blond si ochii albastri si era asa frumos, si cercel in ureche, suntem 24 fete in clasa si toate era TOPITE dupa el, la propriu, chiar si eu...ma topeam! este normal ca uneori sa ai o atractie asupra unui profesor cu care petreci cate o ora sau doua zilnic. Eu cu diriginta mea ma inteleg nemaipomenit de bine, mereu povestesc pe mess cu ea si la scoala, avem ora zilnic cu ea, este tanara, cu 10 ani mai mare ca mine, nu e asa mare diferenta si o admir si este profa mea preferata, pentru asta nu inseamna ca sunt chiar indragostita de ealaughing, mai ales ca avem aman2 acelasi sex.Ai o parere aparte despre acel profesor si interes mai mult, probabil inveti si de drag, te inteleg, se intampla, iti va trece, ai sa vezilaughing. Bafta in continuare la scoala si indragosteste-te de un baiat de varsta tawinking.:*

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sa zicem ca este indragostit, ce faci? O sa te saruti cu el pe holul scolii, o sa-ti dea subiectele de la teze? mergi la tine acasa sa faceti dragoste? sau o sa ramana doar in stadiul de "vis"? A, nu, uitam, e la moda sa stai pe messenger sa faci amor virtual unde o sa se vaite ca nevasta are sanii lasati, ca s-a ingrasat, ca nu mai calca rufele ca in tinerete, ca arde mancarea si ca lui i s-a facut de-o "prospatura"?

| pisoias29 a răspuns:

Faza cu numele e ciudata, probabil te place daca se comporta cum zici tu. pana la urma asta era intrebarea ta, nu? daca te place sau nu... ei bine eu zic ca e unul dintre acei profesori "perversi" care se dau la majoritatea fetelor care arata mai bine. Am si eu specimene de astea in scoala...

| monyk a răspuns:

BUna, poate ca se simte atras de tine, dar nu e deloc bine ce se intampla, intre profesor si elev trebuie sa existe o altfel de relatie, profesorul sa indrume spre bine elevul, nicidecum sa ii stea gandul la asa ceva, eu cred ca desi poate iti va fi putin greu fiind aproape de el si foarte des, dar totusi, mai bine cauta-ti un baiat de varsta ta(sau mai mare), nu conteaza, dar totusi nu un cadru didactic, ca din gluma se poate ajunge aiurea, multe fete se confunta cu aceasta situatie, dar eu zic sa nu iti mai stea gandul la el, nu te lasa dusa de val, sunt destui baieti, mai ales ca el e si casatorit, are si copii...

| Bacemi a răspuns:

Ii esti simpatica, dar atat. Te place ca om, ca si copil dar nu cum gandesti tu. El are o familie acasa pe care o iubeste cu siguranta. Daca eu am fost drag la toate profesoarele asta inseamna ca toate ma iubeau? Normal ca nu. Le eram simpatic asa cum si tu esti simpatica lui. Cel mai probabil e doar o joaca pentru ca ii placi, ai ceva special care il atrage. Dar nu il atrage in sensul ca ar vrea o relatie cu tine, te place cum place mai multe fete. Daca totusi se dovedeste ca are o obsesie pentru tine spune-i clar sa se linisteasca. Daca insista ar fi bine sa spui parintilor. Nu te implica intr-o astfel de relatie niciodata pentru ca vei suferi enorm.

April
| April a răspuns:

In niciun caz nu e vorba de dragoste, nici din partea ta nici din partea lui.Ai grija, dragostea adevarata te asteapta undeva in viata ta, atat de tanara cum esti; te va astepta o mare suferinta de vei crede trucurile ieftine ale unui barbat tata si sot execrabil daca se comporta asa cum sugerezi tu (desi s-ar putea ca imaginatia sa-ti joace feste si sa vezi semne acolo unde ele nu exista)Dar daca profesorul acela vrea sa-si seduca o eleva-si daca are acest obicei, fii sigura ca nu esti prima-atunci isi face de ras profesia si nu ar merita sa mai calce vreodata in vreo scoala.Niciodata povestile de acest tip nu sfarsesc bine nici pentru o parte nici pentru cealalta. Fara a mai pune la socoteala suferinta provocata unor nevinovati. E un apel la ratiune ceea ce-ti scriu. Numai ganduri bune iti doresc.

| CevaNormal a răspuns:

@ZAZUtotea are dreptate, pur si simplu, din aceasta cauza se poate ajunge la foarte multe nenorociri, stressuri, probleme, mai bine lasa situatia asa cum este si gata, ok?

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Si colegii.prietenele tale ce parerea au. finnd si in clasa cu tine. i mean, telenovela, nu ti face multe iluzii pentru ca stii f bine ca nu au cum a sse realizeze fara sa ti se urce lumea in cap! si e suf de matur sa nu se comporte ca un adolescent asa pe ''fata''.

| Anca a răspuns:

Eu am un amic, care a fost profesor de religie si in timpul acela, s-a combinat cu o eleva de-a lui din clasa a 12-a.
El nu a mai fost profesor dupa ce ea a terminat. acum are o firma.
De atunci au trecut 4 ani, iar ei anul asta s-au casatorit, iar eu am fost la nunta lor happy

Deci se poate...doar ca tipul era doar cu 8 ani mai mare decat ea, nici casatorit, nici cu copii!

| Macho a răspuns:

Proful te place? sau vrea si el ceva carne proaspata?

Mai gandeste-te. Trebuie sa realizezi ca relatia dintre voi este imposibila. Asta in cazul in care nu vreti amandoi sex. thinking

| albastrel a răspuns:

Eee daca aveai macar 17 ani si proful cel mult 30 (fara sotie, copii) iti spuneam sa continui sa visezi. dar asa las-o balta! nu are rost sa visezi la ceva imposibil... si in plus... compara-l cu cel imi frumos baiat cunoscut de tine. ia vezi cine castiga?

| tweety_8071 a răspuns:

Cred ca e tipul profului ce il am si eu in scoalarolling on the floorala "obsedatu". dezindragosteste-te rapid, relatia dintre voi nu ar avea nici un viitor.si acum sincer fetelor ce vedeti la bosorogii astia?hee hee
mult succeswinking

| Irina a răspuns:

Pai gandeste-te ca o fata de varsta ta ii poate face ochi dulci tatalui tau. Cum e?

| betty17 a răspuns:

Ce sa te placa... el profesor asezat la casa lui cu copii si sotie? poate vrea doar asa putina distractie.si tu cum sa te indragostesti de el? nu cred asta. poate e doar in imaginatia ta.
nu incerca nimic cu el ca pot iesi problemestraight face

succes

| sentiment_1547 a răspuns:

Atata timp cat are nevasta copii tu vei fi doar distractie fii sigura si oricum imaginea ta se strica dc e sa fiti impreuna sau ceva de genu.cauta un baiat fara obligatii

| rosalinda1999 a răspuns:

Da cati ani are profu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DIANA - si eu sunt in situatia ta, sunt indragostita de profesorul meu de romana care are sotie, copii chiar si nepoate de varsta mea si el vorbeste cu mine tot timpul cand eram la scoala cu el nu stiu ce sa mai fac atat de mult il iubesc si nu am curajul sa zic doar prietena mea cea mai buna stie tot pentru ca si ia este in situatia mea este indragostita de un profesor de tehnologica. atat de greu este! TE IUBESC!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea.asa o inceput si la mine "dragostea" fata de un profesor.este casatorit are copii. a inceput cu niste vorbe dulki si a ajuns la un sarut,,, de aici iti poti da seama.eu zic sa vb cu el doar cand sunteti singuri nu fata de toata clasa. e alegerea ta.eu am renuntat la el pentru copii lui... ei nu sunt de vine cu ke fake tata lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ke sa zic.asa a fost si la mine prima data.acum nt cu el.are copii sotie, dar mie imi fake toate poftele.ma saruta si bla bla bla.eu zic sa faci cumva sa ramaneti singuri.nu stiu daca te place, daca te-ar placea nu ar vorbi nimic in clasa ci in particular.big grin

| tatis a răspuns:

Clar,nu te place! De fapt,se pare ca te place! Ii esti simpatica,nimic mai mult! Si eu am in scoala un profesor care ma simpatizeaza! De fapt,toti ma simpatizeaza,dar, unul in special! Si, culmea este ca cel mai dragut face asta...in fine! Mda...nu este casatorit,mai pe scurt,este liber! Dar la tine, scuza-ma! Este casatorit, are copii! Doar nu si-ar lasa sotia si copiii pentru o persoana care i-ar putea fi fiica!

| Devilady a răspuns:

Probabil ca in adancul sufletului sau isi doreste o aventura cu tine.nu te astepta sa-si paraseasca nevasta sau copiii pentru tine.e clar, ii placi, il atragi insa nu vrea sa intre in colimatoriu asa ca incearca sa-si infraneze dorintele.e clar! daca ti-a zis ca esti frumoasa vrea sa ajunga cu tine in pat.nu ceda si oricat de mult ti-ar placea mai bine multumeste-te cu idila asta platonica.

| Ralucamihalcea4 a răspuns:

Eu una te inteleg, si consider ca nu este nicio fantezie cum spun ceilalti, daca tu esti sigura ca te place inseamna ca asa e. Mie mi s.a intamplat anul trecut in clasa a 8-a,ne venise un nou prof de desen,cu ochi mari,caprui si frumosi, par blond si inalt, doamne, pur si simplu ma topeam, dar trebuia sa raman cu picioarele pe pamant, totusi avea aproape 30 de ani si eu 15, eu il priveam in ochisorii aia frumosi si el imi raspundea privirilor, era asa de frumos, cand nu reuseam sa fac ceva la un desen el venea si ma ajuta atingandu.ma pe mana si respirand usor langa mine.Am tinut.o asa vreo luna, pana cand m.am hotarat sa incetez eu prima pentru ca stiam in primul rand ca ceea ce se intampla nu este bine si as putea sa ii fac probleme, si in al doilea rand nu era moral.Tu faci cum crezi!