| Aiiida a întrebat:

M-am indragostit de profu' meu! el este f tanar are 24 de ani.si.de fiecare data ma ia in brate, imi spune lucruri gen:¨sa o manance tati pe ea de fata¨¨, era vb sa facem o excursie si cum stie toata lumea de Jean Monnet de fapt de fapta de la liceul acela el mi-a spus de fata cu toti colegii¨¨sa nu crezi ca daca vi la mine in camera eu te refuz¨¨, se referea in excursia care urmeaza sa o facem.si mereu ii spune colegului me ca ¨¨e buna buna, buna...la casa omululaughing¨¨, ntelegeti voi.si tot asa zi de zi imi spune cand ma ia in brate sau etc.¨¨ o sa fm mai rau ca la Jean Monnet.sau Jean Monnet scrie pe noi¨¨, deci ce sa fac?, cum sa reactionez, e fff ffrumos! si chiar daca pare penibil, vreau sa fie al meu pentru putin timpbatting eyelashes,, sunt 7 ani difetenta!tongue. s am 17 ani!:*--help me!:X

Răspuns Câştigător
| marianasv a răspuns:

Parerea mea este sa ti-o tragi cu el dar fara sa te indragostesti. fa sex fatooo!

| andreutzys a răspuns (pentru marianasv):

Doamne fereste'

7 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

Este frumos? Şi dacă ar fi fost un broscoi urât? Încearcă să priveşti dincolo de ambalajul său. Este un pervers. Cine ştie câte i-au mai trecut prin pat? Nu îţi dai seama că asta vrea de la tine? Evită-l. Ce dacă e frumos? Probabil că este genul care suceşte minţile multor fete şi dacă nu vezi realitatea cât mai repede, e posibil să ajungi în patul lui.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Adorable):

Ai foarte mare dreptate am patit`o si eu cu profu de civica se tot dadea la mine pe la scl pe mess imi trimitea numai ":X:X:X:X" si ":*:*:*:*:*" imi spunea ca sunt viata lui si pana intr-o zi cand ma cam saturasem de el ...de un broscoi urat imi venea sa borasc de fiecare data cand il vedeam.si am fost la domn`director si i-am povestit ce s`a intamplat pe la scl si pe mess...si acum profu nu mai e la noi in scl e la comarniclaughing da mai bine asa doamne nu as avea niciodata un gand cu vreun profesor hai ca un coleg mai mare si foarte frumos mai merge dar nu profesor totusi nu merita sa iti strici viata pentru un profesor idiot pervers si alte alea.

| HelpBoy a răspuns:

Ma Fata uita-te si u la tv ce se intampla cu profii nu mai bagati oameni in puscarie pentru niste proaste ca voi k nu vedeti baieti de seama voastra

| Aiiida explică:

AM uitat sa mentionez unele lucruri! El e un tip super de treaba! El iti da voie sa faci orice, orice1...chiar sa te ¨¨Tragi de sireturi cu el[[.nu il deranjeaza fie ca sunt eu fie ca e alticeva! si nu cred ca e el genul sa isi bata joc sau mai stiu eu ce

| AlexKiddu a răspuns:

Nu te lasa in vorbele lui sau ajungi posta

| aylin44 a răspuns:

Nu te lasa pacalita de minciunile lui el te vrea doar in pat eu zic, e doar parerea mea, sa iti cauti un alt baiat...

Întrebări similare