Eu zic ca ori e alba ori e neagra.Adica daca nu te place asta e, nu ai ce face...treaba e clara si nu are rost sa te umilesti.Nu toti baietii pe care ii placem trebuie sa ne placa. Uita-l si in viitor o sa cunosti un baiat care te va placea la fel de mult cum il placi si tu.Crede-ma, nu are rost sa te umilesti sa ii ceri nr tel, id, sa il inviti afara etc toate astea te vor face ridicola in fata lui, cel mai bine accepti ca nu te place
Succes!
Daca el nu vrea da-i pace ( eventual ai o sansa daca il faci putin gelos, sa te vada cu diferiti baieti dar daca, te ti de un an dupa el. probabil este timid. pune mai multe detalii) ps incearca sa te imbraci mai sumar sa te machezi asa o sa ai mult mai multe sanse sa vorbeasca cu tine daca nici asta nu merge este virgin probabil
Sincer, tu ar trebui sa-i dai o seansa, gandeste-te cat de disperata esti tu(asta in caz ca nu esti baiat)dar daca ar afla ca de fapt el nu are seansa la tine...atunci ar face el tot posibilu sa fie cu tine
Eu am 13 ani si el tot 13. Am aflat aproape totul despre el, ma cunoaste, dar nu-mi da nici-o sansa. Stiu bine ca in afara de el nu ma mai pot indragosti de nimeni
Mutubal întreabă: