| paula2111 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat care are pritena si e mai mare ca mine cu 6 ani. Ce pot sa fac sa mi-l scot din cap cand il va dcu pritena lui care e prietena cu mine si pentru cateva minute ma simt fericita, dar sunt constienta ca nu poate fi nimica intre noi deoarece el este intr-o relatie de 2 ani. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bucur sa vad ca esti constienta si ca preferi sa te retragi. E frumos din partea si e o decizie inteleapta!
happy Te admir pentru asta.
Buuun.
Iti dai seama ca nu-l poti uita cat ai bate din palme,deoarece e foarte greu. Nu-i poti porunci inimii pe cine sa iubeasca si pe cine nu. De data asta,timpul le rezolva pe toate,dar poti evita unele intalniri,pentru a nu suferi mai mult.
Incearca sa nu te intalnesti cu ei,sau daca ii vezi, evita-i. Cu cat il vezi mai mult, cu atat o sa suferi mai mult. Nu e in avantajul tau.
Trebuie doar sa accepti ideea, sa treci mai departe si la un moment dat, vei gasi o persoana care sa iti 'fure inima' din nou.

O zi faina happy

3 răspunsuri:
| Mozambic19 a răspuns:

Gasesti altu :p
Asa-l uiti cel mai usor happy

| grab a răspuns:

Never say never.
vorbeste cu el despre relatia lor si daca e cazul sa lasi armele jos sau ai avea si tu o sansa happy

spune-i ca il placi, nu strica sa stie.

| klonn a răspuns:

Parerea mea este sa iti faci un prieten de varsta ta sau mai mare ca sa-l uiti!