| mnfjgjfgtmfgktrgfo a întrebat:

M-am îndrăgostit de un băiat care e colegul meu la salon nu vreau sa ii spun asta dar nu pot sa îmi dau seama dacă ma place și el ca se uita la mine cam insistent și când ii dau ceva sau el îmi da ceva ne atingem mâinile și niciunul nu se îndepărtează ne îmbrățișăm adică eu ii spun asta și nu se oftica dar nu știu dacă e corect nu vreau sa mai fac din nou o greșeală ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa-i vorbesti frumos si sa-i zambesti, de fiecare data cand il intalnesti.
Daca si el te place, va fface cu siguranta un pas ca sa-ti spuna, sau sa te invite udneva.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Lasa-i toate semnele ca l placi. o sa se prinda si el pana intr-un final...el s-a prins da nu e sigur inca! asa-s baietii! happy

| UnTipObisnuit a răspuns:

Nu stiu. Dar astfel de semne sunt frustrante pentru un baiat. Poate crede cu tu te comporti doar politicos, sau ca il tratezi ca pe un prieten. Baietilor in general le plac fetele directe la faza aceasta.
Spune-i, ce se poate intampla rau? Daca te refuza ii spui sa uite situatia, si sa se comporte ca si cum acea conversatie nu ar fi existat.

| Mandreiv a răspuns:

Daca tu ii dai semne ca il placi, adica ii vorbesti frumos, il tachinezi, ii zimbesti ii bati apropouri si el nu reactioneaza in niciun fel inseamna ca nu merita. Poti apela si la varianta de ai spune tu sau de a il aborda tu daca te-ai saturat sa astepti doar ca trebuie sa te gandesti si la cum va influenta o posibila relatie situatia de la munca.