| Lorenada a întrebat:

M-am indragostit de un baiat, care mereu ma jigneste, oare de ce asa s-a intimplat? Ce sa fac ca si el sa simta acelasi lucru?

9 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Din pacate draguto nu poti sa obligi pe cineva sa se indragosteasca de tine. Sentimentul vine de la sine, doar daca simte ceva care ii face inima sa-i bata foarte tare si sa-i faca stomacul ghem. Poate tu nu ii esti genul de fata, nu se vede el cu tine si poate nici nu-si doreste deloc, oricat de indragostita ai fi tu de el si orice ai face tu pentru el. Daca nu-i oferi ceea ce el personal si intim isi doreste, atuncea scumpo nu are rost sa suferi pentru el. Cauta un alt baiat pentru tine care sa-ti intoarca dragostea, nu numai sa vina dintr-o singura parte. Daca o continui asa, sa incerci sa-l cuceresti, vei suferi mult, poate sa te raneasca, sa te lase cu sechele si sa pierzi increderea in tin. Nu-l lasa sa faca asta, nu mai incerca cu el, iubirea ta te asteapta draguto, trebuie doar sa-l cauti, si sa-ti ofere tie ceea ce iti doresti si meriti! Cu siguranta vei reusi sa cuceresti un baiat care sa se indragosteasca de tine si tu de el, socializeaza cu mai multi baieti, cunoaste-i, vezi ce fel de oamen isunt, ce ii face sa se somporte asa si cum anume se comporta si in societate si cu tine, si daca vei lupta in continuare, vei gasi! Mult succes draguto!

| Yaguar a răspuns:

Sa il jignesti si tu.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Hei,nu trebuie sa cobori la nivelul lui( de om needucat ) si sa-l jignesti! Nu vei rezolva nimic cu asta! Da-i cu flit,lasa-l,caci va continua sa-si bata joc de tine. Stii tu proverbul acela: lupul isi schimba parul,dar naravul ba! Este foarte adevarat! Merita sa ii suporti toate jignirile? pentru ce? S-au terminat baietii pe lumea asta? Nu cred! dar treaba ta,faci cum doresti,desi tind sa cred ca daca accepti aceasata relatie(caci numai reletie nu este) inseamna ca iti place si tie sa fii facuta in fel si chip! Vezi,cam asta este greseala fetelor,a femeilor din ziua de azi: le suporta toate mofturile si `basinile~ unor frustrati,nesimtiti si needucati care habar nu au sa faca o femeie fericita,dar care au nu mai stiu eu ce pretentii, ca vezi Doamne, ei sunt buricul Pamantului! Si cand colo sunt niste putoi amarati de nu dai 2 lei pe comportamentul lor! Nu uita,mai exista si barbati care stiu cum sa se poarte cu o femeie, care stiu sa o iubeasaca, sa o aprecieze pentru ceea ce este si sa o faca sa se simta speciala! happy Acum ramane sa decizi tu ce vei face cu persoana tawinking hai ca te-am pupat!happy

| SoRyNeScku a răspuns:

Interesantlaughing in asa situatie is si eu...atat ca eu is baiatul si ea fatahappy

| nicolaenistor a răspuns:

Daca a inceput sa-ti faca de aste.racestete dreptat de el ca nu face de tine.este un baiat care vrea sa se joace cu fetele la inceput vorbeste frumos si cand iti afla punctu slab acolo te loveste cel mai rau?

| Satanna a răspuns:

Nu poti sa-l faci sa te placa, straight face sentimentele vin de la sine,vezi tu pe parcurs,dupa parerea mea incearca o schimbare de look,si schimbati comportaamentul,uite daca nu merge,fi dura cu el poate ii plac fetele mai tupeiste,daca nu-i place atunci de tine,inseamna ca e bou! Incerca sa socializezi cu mai multi baieti, si poate se vor indragosti de tine si tu cel mai probabil de unul dintre ei, thinking alege doar unul. Baiatul ala de care te-ai indragostit, ei bine daca te jigneste e f grav thinking in fine sper ca te0-am ajutat ^^ pa'pa, fa-ti cont pe ejocuri.robatting eyelashes acolo sunt multi baieti, care nu prea fac misto, nu te injura! incerca!

| Lorenada explică (pentru Satanna):

Stii el doar cu mine asa se poarta, la fel si eu ma port cit de dur pot dar el ma innebuneste cu totul, l-am intrebat de ce face el acest lucru dar el tace, nu-mi poate explica, ce sa cred eu acum?

| ionelabogdan1997 a răspuns:

Aceasta '' dragoste '' pe care o porti u pentru el e ceva ireal cate placeri de genu am avut eu in generala si ca sa te placa si el nu ii mai da importanta poartate cum se poarta si el si acest lucru o sal atraga love struck... Dar atunci cand te va place nu o sal mai vrei u asa se intampla de obicei... Sucesss love struck

| βσblėŝ a răspuns:

Stiii,parca ma vad pe mine in oglinda acum 2 anilove struck! Exact la fel am fost si eu, deci candd il vedeamm eram=p~=p~! Dar el era pus pe mistoo, glumee.si eu faceam pe dura cu el.Cand era cu prietenii lui era f raw.Pana la urma am fost cu el si am fost dezamagita. Cand il ai langa tine si sti ca tine la tine[daca nu mintee...macar sa minta frumos]si k daca ii zici ceva el te asc[in kazul mew asa era]m`am plcts repede si m-am despartit de el in 2 sap:X! Acum nu spun k nu mai imi place de el dar si el s`a schimbat f multtwinkingEl mereu cand e cu prietenii lui la fel face glume si chstii.cand ne inanlim si suntem singurii e altul.Imi placea mai mult sa fie mai dur.Cred ca baiatul ala se comporta la fell:-