| elutzza_5346 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat de curand. el este mai mare k mine cu 4 ani. oare este bine ca m-am indragostit de el? nu este mare diferenta dintre noi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita! 4 ani e o nimica toata important este sa va ubiti si nimic mai mult ca si eu am 14 ani si sunt cu unul de 19 si ma inteleg super cu el

27 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai un avantaj.iei alocatie pentru el.

cristian
| cristian a răspuns:

Atata vreme cat dragostea se revarsa reciproc varsta nu trebuie sa fie bariera.

| DenissaDeea a răspuns:

Intr-un cuplu nu conteaza varsta(mai ales patru ani/e o diferenta/normala si mica de ani)dar de o diferenta de 25 de ani ce zici?
Cel mai important intr-un cuplu e sa se iubeasca/sa se respecte reciproc sa se inteleaga si sa aiba caractere de gandire potrivite/restul ce mai conteaza daca voi va iubiti/fiti fericiti si iubitiva mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Diferenta dintre voi nu e mare deloc
cred ca e destul de bine ca el sa fie mai mare decat tine cu 4 ani
app atunci daca va iubiti aman2 va urez SUCCES

| gynycola a răspuns:

Buna
eluzza sotzul meu este mai mare cu aproape 8 ani¡¡este totul perfect...nu vad o diferenta mare intre voi...

| alinosh a răspuns:

De ce sa fie mare diferenta de 4 ani?!?!?! dragostea nu are varsta...

| cribus a răspuns:

Diferenta nu e mare deloc...

| Criiss16 a răspuns:

Dragostea nu are varsta. Diferenta dintre ani nu are importantahappy

cami
| cami a răspuns:

Cercetatorii au demosnstrat k nr de neuroni al fetelor este cu 3% mai mare decat nr baietiilor big grin(scuze baieti)...asa ca pentru un exemplu o fata de 12ani gandeste ca un baiat de 13 happy...hmm deci este chiar indicat ca baiatul sa fie mai mare dacat tine, diferenta dintre voi poate ajunge dl 2 pana la 8ani.winking

| elena a răspuns:

Este foarte bine ca te-ai indragostit de el, dar cauta unul cu 6 ani mai mare decat tine... vrei sa stii de ce?

| melinda33 a răspuns:

Mie mi se pare normal ca baiatul sa fie mai mare decit fata si patru ani diferenta...este normall

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este. daca va iubiti totul e posibil

| ramy_5584 a răspuns:

Este foarte bine...ca doar nu te vei indragosti de unu cu 1-2 ani mai mic decat tine.doar daca vrei sa-l crestilaughinglaughinglaughing.sa revenim...este chiar indicat ca baiatul sa fie mai mare decat fata...ee.nici prea mare... da cat de cat.intre 1-10 ani diferenta nu are nimic...in nici un caz sa nu fie baiatul mai mic decat fata... daca dragostea este reciproca nu-ti mai fa griji...totul va fi bine...
succes!

| ICanLoveYou a răspuns:

NU... E BINE CA ESTE UN PIC MAI MARE DECAT TINE, CE CONTEAZA ESTE DRAGOSTEA SO ORICUM TATA ESTE MAI MARE DECAT MAMA CU 10 ANI

| ღ♥√εđεŧtą ♥ღ a răspuns:

Dragostea nu are varsta si nu vad dc varsta ar fi o bariera intre voi... iubiti-va in continuare

| white_2190 a răspuns:

Atata timpu cat ''indragostitu'' este reciproc... e bine...nu conteaza k el este mai mare cu 4 ani...asta poate fi un avantaj pentru tine.ai ce invata...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey.
nu e mare diferenta.
si eu m-am indragostit de unul care este tot cu 4 ani mai mare.nu stiu daca e bine.mereu il vad la serviciul lui.
si cand am uit la el.
imi zambeste si se uita insistent si frumos.:Xnici nu ma cun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e diferenta mare! si eu m-am inragostit de un baiat cu 4 ani mai mare...(el are 18, iar eu aproape 14) si nu e rau, ba chiar din contra, imi face pe plac mereu si nu face nimic impotriva vointei mele. avem ce invata de la ei, dar asigura-te ca nu vrea mai mult...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dragostea nu are varsta daca va iubitzi nu conteaza nimic.Sa nu iti pese de ce zice lumea ci de ce iti spune inima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va iubitzi nu conteaza ce cred ceilaltzi conteaza doar ce simtzitzi voi.shi mie imi place un baiat mai mare tot cu 4 ani dar nu stie asta inca.:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca va placeti nu conteaza ce crede lumea ci doar ce credeti voi.varsta conteaza cel mai putin intr-o relatie ea nu ar trebui sa va stea in cale.shi mie imi place un baiat mai mare dar el nu stie asta inca.:*:*:*succes alexandra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tot m-am indragostit de un baiat tot e mai mare cu 4 ani...numai ca eu sunt josuta dar el e nant si nu ne potriim

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stii cel mai mult conteaza ca va iubitzi.si va intelegeti...ca sunt si eu in situatia ta...si stiu ce inseamna...si parerea mea ca nu conteza nici o vista...

| Giuly_3112 a răspuns:

Nu nimica rolling on the floor de ex intre parinti mei sunt diferenta de 9 ani laughing

| 61n4 a răspuns:

Mare? al meu ecu 10 laughing...nu conteaza varsta atata timp cat exista intelegere si iubirewinkingtongue...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ana_bella_ro