Eu zic sa mai lasati facebook-ul ala ca o sa tampiti de la el.Asculta-ma ce-ti spun.Eu mi-am sters conturile de facebook in urma cu ceva timp si sunt foarte fericit si liber.
Probabil o sa ajungi si tu la concluzia ca e o simpla tampenie si o porcarie aceasta retea de ''socializare''
Sa inteleg ca-ti place de un baiat.Totul ok pana acum, dar nu ai curaj sa intri in vorba cu el.E ceva normal mai ales ca presupun ca esti mai micuta asa ca varsta
Ai rabdare sa se linisteasca si cu vremea asta si sa treaca vacanta si o sa ai timp sa-l si vezi.Graba strica treaba. Daca ti-e rusine si din astea, incearca sa faci rost de numarul lui de pe la colegi si intra in vorba cu el.Da-i de inteles ca ai vrea sa vorbiti si sa va cunoasteti.Cu ocazia asta la telefon scapi si de emotii si de anumite frici.Dar oricum cea mai buna varianta e sa astepti pana incepe scoala si sa vorbiti atunci.Da-i de inteles prin gesturi, semne, mimica, zambete, etc ca il placi si daca el incearca sa intre in vorba cu tine e totul ok. Daca nu da importanta semnelor tale inseamna ca nu e atent la tine si in mod cert chiar daca ati fi intr-o relatie lucrurile vor sta exact la fel.
Adevarule ca iti trebuie mult curaj sa dai o cerere pe facebook.si mai ai nevoie si de 3 facultati sa agati un baiat.
uite unde e secretul: imi dai 2 palme sa prinzi cu curaj, mergi la el zambind dragut si ii spui "buna, sunt Cimentina"...sau ma rog, cum te cheama pe tine...si brusc ai sa vezi ca magia vine de la sine
pune si un decolteu pentru orice eventualilate...zambetul e frumos dar nu o sa se uite baiatul doar la dintii tai sa fim seriosi acum
Da-i cerere pe fb.nu e greu. apoi vorbiti despre poze, despre muzica, despre filme etc