Si eu am fost in aceeasi situatie ca tine... daca esti timida nu prea ai ce sa faci, trebuiesa ai tupeu sa-i dai semne ca existi de fapt si ca ar trebui sa-si intoarca privirea si spre tine!
Eu am incercat sa uit si cred ca am reusit
Poti afla chiar tu de la el daca te place, sau prin intermediul prietenilor lui.sa nu te rusinezi in fata lui, spune-i ce simti.am mai spus si voi mai spune:mai sunt baieti draguti pe lumea asta.
Daruieste i un sandwich cu salam si cu castraveti murati
Dragostea trece prin stomac
Pai du-te la el intreaba-l cum il cheama si alte chestii din astea si dupa aia daca te place o sa te cheme in oras... Eu asa as face daca o fata sar baga in seama cu mine si miar place de ea
Zambeste si razi cat mai mult in prezenta lui deoarece il vei face interesat ce-i cu tine de ce razi strident? Nu fi timida fiindca isi va da seama. Eu am patit-o. Fi tupeista si atragel cu privirea. Vorbeste la urechea unei fete si uita-te la el cu ochi cuceritori, dar nu-i arata ca il placi. Fa-l sa creada ca asa esti tu. Te uiti la el fara importanta si continua tot asa. Fi prin preajma lui o zi, doua, apoi o zi prefa-te ca nu exista. Sigur te vei descurca. Toate fetele sunt cuceritoare. Eu sunt intr-o postura mai proasta decat a ta. Crede-ma
Salut! si eu sunt cam in aceeasi situatie, insa incerc sa ies in evdenta, i-am aflat id de mess, am vorbit cu el insa la inceput nu i-am spus cine sunt pentru a avea ocazia sa-l cunosc mai bine iar acum i-am spus si e totul foarte ok. dupa cum zicem incearca sa iesi in evidenta, zambeste-i de cate ori ai ocazia, roaga ceva prieten(a) sa va faca cunostinta, si fi tu insati in preajma lui... mult succes!
A si inca ceva...nu te teme ca va afla ca iti place de el... daca stie cu atat mai bine, caci cu aceasta ocazie iti va acorda mai multa atentie...si oricum nu o sa te manance, adica e permis sa privim, sa admiram si chiar si sa ne indragostim nu?
Pai afla-i messu si de acolo o sa poti sa vorbesti despre tot ce vrei? si o intrebare u esti frumoasa ca sa te placa si el?
Am fost in aceeasi situatie si intr-o zi m-am dus si i-am zis desi mi-a luat cam o luna sa-mi fac curaj. a zambit putin si asta a fost tot.ai cumva niste idei pentru mine?