| Monylove a întrebat:

M-am indragostit de un baiat. El m-a vrajit cu texte dulci si efecfiv cu aspect fizic. Stie k m-am indragostit de el dar am auzit zvonuri ciudate despre el care spun ca le vrajeste pe fete apoi le foloseste si le laasa. Eu chiar m-am indragostit de el si mi-a cerut sa facem dragoste caci el doar asa poate avea o relatie. Dupa parerea lui este vital sexul intr-o relatie. Eu sunt virgina amandoi avem 17 ani dar el nu mai este virgin de mult. Ce sa-i zic? Nici nu imi raspunde la telefon nici nimic. Sa cedez sau nu? Eu m-am indragostit de el dar el doar sex vrea. Sa ma culc sau nu cu el? Atractia fizica o simt si eu, din curiozitate si ca sa il fac fericit m-as culca cu el dar imi este frica de consecinte. Adica o sarcina nedorita etc sau ca ar face si cu mine asa cum mi-a zis ca face cu alte fete. Le suna cand vrea sa faca sex si atat. Mi-a zis ca daca nu-i dau eu "p*za" ii da alta. Nici nu ma suna nici nimic. Nu imi mai spune nimic...toata ziua il sun dar imi inchide telefonul in nas.

Răspuns Câştigător
| girlpoisson555 a răspuns:

Parcă mă regăsesc și pe mine aici. Ști tu bine ce trebuie să faci, să îi spui pa efectiv, mai ales dacă îți spune că dacă nu îi dai tu p***ă îi dă alta. Încearcă să te debarasezi cât de repede de el, se vede de la o poștă ceea ce vrea de la tine și nu cred că îți doreși să fi încă una dintre fetele care i-au trecut prin pat. Deci încearcă pe cât posibil să scapi de îndrăgosteala asta pentru el. Și doar ca să îl faci pe el fericit te-ai culca cu el? Dar pe tine te-ar face asta fericită? Fi puțin egoistă gândește-te în primul rând la tine happy! Multă baftă

16 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu ceda, o sa regreti dupa! Este bine ca ti-ai dat seama ce fel de persoana este el cu adevarat.

| unknownn a răspuns:

Nu te culca ma, proasta ai fi daca ai face asta! a doua zi iti da jet

| Lightning1997 a răspuns:

Nu,in niciun caz, nu iti dai seama ca te foloseste? Esti naiva, si el profita de acest lucru.

| blueheart a răspuns:

Pentru ce il suni? thinking Intelege ca pentru el esti un nimeni. Daca vrei o aventura de o noapte continua sa-l suni. Daca nu iti doresti asta sterge numarul lui de telefon si scoate-l din capul tau. Nu merita...

| LineGuide a răspuns:

De ce te chinui pentru un obsedat care nu vrea decat aventuri, si nu o relatie normala? Varsta?
Mult noroc!

| Monylove explică (pentru LineGuide):

Dupa parerea ta sunt prea mica pentru sex? Cred ca zvonurile sunt adevarate. Eu i-am zis ca daca avem o relatie frumoasa dupa o luna - doua poate fi vorba de asa ceva (asta oricat d rusinos ar parea chiar am gandit serios ca sa nu-l faca alta fericita la pat) dar mi-a zis ca el nu asteapta o luna-doua dupa " p*za " mea. Am pus intre ghilimele pentru ca asa mi-a zis.

| LineGuide a răspuns (pentru Monylove):

Daca vrei sa vorbim despre asta si sa te faci inteleasa\sa te destainui cuiva, iti trimit un id la mesaje, te rog confirma daca imi dai add.

| Madu a răspuns (pentru Monylove):

Daca tinea la tine cu adevarat putea sa astepte si 3 luni, nu una, doualaughingSe vede de la o posta ce cauta acest baiat!big grin

| Capatina_Bogdan_1997 a răspuns:

E un porc el stie doar sex se da smecher cu chestia asta daca vrei sa cezi cum e fa sex cu el dar sa nu ai o relatie cu el sa nu te duca de nas crede-ma stiu ce zic

| Bia379 a răspuns:

Nu are rost sa daruiesti acest moment unic si special din viata ta doar pentru ca iti place de un tip.
Alegerea este a ta dar trebuie sa stii ca o sa ai de suferit dupa, poate chiar si regrete.
Mult succes in gasirea raspunsului potrivit!

| Madu a răspuns:

Draga mea...eu iti recomand sa iti deschizi ochii caci acest baiat cu siguranta nu iti impartaseste sentimentele! Nu te lasa atrasa de cuvinte dulci si de atractia fizica caci iti va parea rau!big grinCred ca meriti ceva mult mai bun, un baiat care sa te iubeasca si sa il iubesti fara a tine cont de defecte!happyMult noroc si eu zic sa nu il mai cauti si nici sa nu ii raspunzi!happy

| Vix999 a răspuns (pentru Madu):

Care cuvinte dulci? Ca nici macar nu il intereseaza de ea suficient de mult incat sa incerce sa o minta laughing)
Tu nu vezi ca i-a zis pe fata ca o vrea de saltea si ea chiar sta sa se gandeasca daca sa accepte sau nu?
Accepta NUMAI daca vrei ca prima ta partida de sex sa fie o aventura si atat!
Daca visezi la o noapte romantica cu cineva caruia ii pasa de tine etc, FUGI de asta cat te tin picioarele.
Ti-a zis omu in fata ca te vrea strict pentru sex!

| Madu a răspuns (pentru Vix999):

Pai ea a spus ca a vrajit-o cu texte dulci si cu aspect fizic. Apoi ca ii inchide telefonul in nas..Cred ca cel mai bine e sa o lase balta cu asta cu nu merita! Are timp sa isi gaseasca baiatul potrivit pentru ea!big grinhappy

| Vix999 a răspuns (pentru Madu):

A, nu am fost atenta laughing)
Oricum, ORICE alt baiat e mai ok decat asta pentru ea laughing)

| Bogdannnnnnnnnnnnnnn a răspuns:

Foarte bine face tipul. Nu meritati decat sa fiti regulate si dupa aia parasite. Sunteti, in general, niste sugatoare de bani si de alte chestiihappy.

| Monylove explică (pentru Bogdannnnnnnnnnnnnnn):

Ce drac te apuca? Daca tu numai de curve ai dat este treaba ta! Nu suntem toate la fel!