| cameliaTpU a întrebat:

M-am indragostit de un băiat,la început îmi era doar simpatic,dar acum simt ca sentimentele se intețesc pe zi ce trece.
Am încercat sa nu acord atenție,dar e inevitabil sa nu ma gândesc la el. Știu ca este atât de aproape de mine mereu si nu ma pot abține.
Am mai pus întrebări legat de asta, este vorba despre baiatul care îmi este coleg de apartament.
De la un timp am început sa plecam împreună la școală când avem program identic si chiar vorbim ...de fiecare dată el este cel care începe o discuție.Ma întrebă chestii de genul'ai ore grele azi?' si apoi începem să vorbim mai mult pana ajungem la școală. Vreau doar să știu dacă voi credeți ca as putea avea șanse cu acest baiat,si dacă da, ce pot face să ma apropii de el..sa il fac să ma placa?
Sau măcar să uit cumva,daca după părerea voastră este greșit.
Va rog, chiar am nevoie de asta...mă zbat în mine de ceva timp pe tema asta si chiar am nevoie de un sfat.
Acord fundă. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Claudiu1905 a răspuns:

Daca ma gandesc mai bine si eu eram enorm de timid odata si m-a incurcam in lucruri simple. Totusi e cea mai frumoasa faza a unei relatii si eu as face-o sa dureze cat mai mult. Dar daca vrei sa treci la etapa urmatoare cel mai simplu ar fi sa-i scrii un biletel. Ceva un pic mai complicat ar fi sa-l atingi din intamplare din cand in cand, sa-ti mai uiti mana pe umarul sau spatele lui ca doar sunteti prieteni. Pentru avansati, daca citeste ceva, te uiti peste umarul lui si ii pui palma pe umar si eventual si barbia, nu uita, ca intre prieteni

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu exista nici un motiv plauzibil care sa te impiedice sa-l intrebi care este parerea lui cu privire la persoana ta. De asemenea ai putea sa-i propui sa te insoteasca in timpul iesirilor tale in oras sau de ce nu sa-i propui in mod direct sa te acompanieze pentru a nu fi singura in timpul plimbarilor. Doar procedand in acest mod iti vei putea da seama daca are si care sunt adevaratele lui intentii si sentimente fata de tine. Curaj!

| Claudiu1905 a răspuns:

Si el te place si stie ca il placi, parerea mea

| cameliaTpU explică (pentru Claudiu1905):

Bun ..si ce ar trebui să fac în cazul ăsta?

| Claudiu1905 a răspuns (pentru cameliaTpU):

Daca ma gandesc mai bine si eu eram enorm de timid odata si m-a incurcam in lucruri simple. Totusi e cea mai frumoasa faza a unei relatii si eu as face-o sa dureze cat mai mult. Dar daca vrei sa treci la etapa urmatoare cel mai simplu ar fi sa-i scrii un biletel. Ceva un pic mai complicat ar fi sa-l atingi din intamplare din cand in cand, sa-ti mai uiti mana pe umarul sau spatele lui ca doar sunteti prieteni. Pentru avansati, daca citeste ceva, te uiti peste umarul lui si ii pui palma pe umar si eventual si barbia, nu uita, ca intre prieteni

| AndreeaI16 a răspuns:

Nu este ceva greșit. Vorbiți mai mult, spune-i că îl placi, spune-i lucruri frumoase, vorbește-i frumos etc. Dacă îl placi nu trebuie să-ți fie rușine să-i spus asta. Poți să-i faci un gest drăguț ( frumos ). Poți să-i faci un cadou micuț (gestul contează). Totuși există șanse dacă și el te place. Sper că te-am ajutat! Baftă!

| AndreeaI16 a răspuns (pentru AndreeaI16):

De asemenea să ai curaj și să fi curajoasă! O zi bună!