Daca ma gandesc mai bine si eu eram enorm de timid odata si m-a incurcam in lucruri simple. Totusi e cea mai frumoasa faza a unei relatii si eu as face-o sa dureze cat mai mult. Dar daca vrei sa treci la etapa urmatoare cel mai simplu ar fi sa-i scrii un biletel. Ceva un pic mai complicat ar fi sa-l atingi din intamplare din cand in cand, sa-ti mai uiti mana pe umarul sau spatele lui ca doar sunteti prieteni. Pentru avansati, daca citeste ceva, te uiti peste umarul lui si ii pui palma pe umar si eventual si barbia, nu uita, ca intre prieteni
Nu exista nici un motiv plauzibil care sa te impiedice sa-l intrebi care este parerea lui cu privire la persoana ta. De asemenea ai putea sa-i propui sa te insoteasca in timpul iesirilor tale in oras sau de ce nu sa-i propui in mod direct sa te acompanieze pentru a nu fi singura in timpul plimbarilor. Doar procedand in acest mod iti vei putea da seama daca are si care sunt adevaratele lui intentii si sentimente fata de tine. Curaj!
Bun ..si ce ar trebui să fac în cazul ăsta?
Daca ma gandesc mai bine si eu eram enorm de timid odata si m-a incurcam in lucruri simple. Totusi e cea mai frumoasa faza a unei relatii si eu as face-o sa dureze cat mai mult. Dar daca vrei sa treci la etapa urmatoare cel mai simplu ar fi sa-i scrii un biletel. Ceva un pic mai complicat ar fi sa-l atingi din intamplare din cand in cand, sa-ti mai uiti mana pe umarul sau spatele lui ca doar sunteti prieteni. Pentru avansati, daca citeste ceva, te uiti peste umarul lui si ii pui palma pe umar si eventual si barbia, nu uita, ca intre prieteni
Nu este ceva greșit. Vorbiți mai mult, spune-i că îl placi, spune-i lucruri frumoase, vorbește-i frumos etc. Dacă îl placi nu trebuie să-ți fie rușine să-i spus asta. Poți să-i faci un gest drăguț ( frumos ). Poți să-i faci un cadou micuț (gestul contează). Totuși există șanse dacă și el te place. Sper că te-am ajutat! Baftă!
De asemenea să ai curaj și să fi curajoasă! O zi bună!