De obicei,cand un baiat vrea deodata sa fie "singur",ii place o alta.
Consoleaza-te cum stii,incearca sa depasesti momentul asta greu,pentru ca el,desi stie ca a gresit,e in faza de urmarire a celeilalte.
Sa nu te surprinda daca in scurt timp il vei vedea cu o alta fata,ai putea sa-i urmezi si tu exemplul si,asa cum el te va inlocui,sa-l inlocuiesti cu altul.
Stiu ca eu stau in fata unui monitor si incerc sa te sfatuiesc cum pot mai bine,dar in locul tau nu sunt si nu stiu daca vei putea face toate astea,pentru ca doare rau si tu acum suferi mult...
Imi pare tare rau,sincer,dar lucrurile astea se intampla,nu e vina nimanui,important e sa le poti depasi cumva,sa nu ramai la durere,sa treci mai departe!
Mult, mult curaj, draga mea!
Poate nu i-ai dat ce a vrut el si de aia te-a lasat.Asta e viata, uital.
Crede-ma ca a avut parte de la relatia asta de tot ce si-a dorit.s-a plictisit ca alta explicatie nu gasesc
Atuncea prietenul tau e un prost ca nu stie sa aprecieze. Uita-l si revino la vechile tale obiceiuri.
Incearca sa vorbesti cu el. Vezi ce simte el, ce parere are si vezi daca vrea sa fiti din nou impreuna. Daca zice ca nu atunci va trebui sa il uiti pentru ca altfel vei suferi degeaba.
Am incercat sa vorbesc cu el, l-am intrebat ce mai simte pentru mine si mi-a spus ca tine la mine ca la o amica.asta a fost la o saptamana dupa ce ne-am despartit.nu pot sa inteleg cum inainte cu 2 zile sa ne despartim imi spunea ca sunt totul pentru el si ca abia acum si-a dat seama cat de mult insemn pentru el, iar la vreo 2 zile dupa s-a produs ruptura asta. e genu de baiat care crede ca toata lumea se invarte in jurul lui ca poate avea orice fata vrea...nu pot concura cu toata lumea.deseori il mai vad.si mi-e foarte greu sa nu ii arat ce simt. sunt indiferenta in prezenta lui si il si observ cum imi mai arunca cate o privire cand crede ca nu il vad.mi-e greu sa cred ca s-a terminat asa.adica stiu cum era si s-a terminat mult prea brusc.mersi de raspuns
Nu inteleg chestia asta.ma depaseste. daca te iubeste la ce ii trebuie pauze...gandeste'te capote nici nu teiubeste.mie asami'a facut fostul.sa luam o pauza si s-a despartit de mine
Incerc sa il uit dar nu e atat de usor...de ce nu ma pot resemna? de ce inca sper, cand stiu ca nu va mai da inapoi? de ce unii cand au parte de tot ce isi doresc renunta cu atata usurinta? atatea intrebari.eu ma framant ca fraiera si pe el il doare in cot.