| ancutza_1380 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat pe care l-am vazut la scoala si cu care am vorbit o singura data pe facebook,
Baiatul e superb are cel mai dulce zambet are toate fetele la picioare.
Imi place de el, tot timpul ma gandesc la el nu pot sa mi-l scot din cap, dar nici ce am vorbit cu el nu pot sa imi scot din cap, cuvintele lui felul in care s-a exprimat cand vorbea cu mine, era chiar penibil " am toate fetele la picioare sunt cel mai frumos, arata-mi o fata care zice ca nu ma place si iti arata ca in secunda 2 stau cu ea"
mi-a cam schimbat parerea despre el, poate ca nu e cu toata lumea asa sau doar mi se pare mie ca e fitos, poate sunt prea simpla eu.
Chiar nu mi-l pot scote din cap, as vrea sa ii spun ce simt, as vrea sa fie al meu dar nu e genu care sa tina pentru el sau sa aprecieze, va spune in gura mare la toata lumea si nici nu ii va pasa de mine pentru ca sunt atatea fete frumoase"bune" in scoala, plus ca el vrea doar un singur lucru de la fete sex si cat mai multe.
nu cred ca mi-a placut vreo data asa de cineva, si am avut foarte multi iubit, si pe uni i-am si iubit dar baiatul asta are ceva secial poate e doar frumusetea lui, ca pe interior pare cam gol...

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| butt3rfly16 a răspuns:

Din cate spui tu cu siguranta este doar o senzatie pe moment si esti si tu constienta ca acest baiat nu te merita si nu merita efortul sa ii acorzi atata atentie.E clar ca este pe interese si ca dupa ce isi atinge scopul te va lasa si va merge la urmatoarea(pe principiul"next"sad).Cel mai bine pentru. tine ar fi sa incerci sa nu te mai gandesti atata la o persoana ca el si sa iti petreci mai putin timp pe fb sau chiar ai putea sa-l scoti de la prieteni ca sa nu mai fii tentata sa intri pe profilul lui si sa fii la curent cu tot ce face. Doar din descrierea ta mi se pare un afemeiat inganfat care nu stie sa citeasca sufletul unui om si pentru. el conteaza doar aspectul. Baftawinking

| dreamgirl_8264 a răspuns:

Cu siguranta nu poti avea o relatie cu el, cum ai spus si u, daca va exista va urmari un singur lucru sa se culce cu tine.Cu totii stim acesT gen de baieti,super frumosi dar si super fitosi, cel mai bine e sa-l uiti, fiindca altfel te-ai putea face rau singura...Nu uita uneori frumusetea ascunde sentimentele unui om, nu te lasa ghidat doar de cum arata.Bafta:*

| justme_3711 a răspuns:

Fi tu fata aceea care ii spune ca nu-l place si o sa vina singur la tine!

| pokales a răspuns:

Agree with phantom! laughing