Ce frumos! Îmi amintești de anii de generală când scriam bilețele. Fii atentă, să nu îți fie rușine, îl poți aborda cerându-i o carte sau un sfat în legătură cu ceva. O altă tactică ar fi să îi zâmbești și tu înnapoi, așa probabil că își va da seama că îți place. Ori poți vorbi cu o prietenă să vă facă cunoștință. Ori poți organiza o ieșire cu prietenii și roagă pe cineva(mai discret) să îl invite și pe el, asigură-te că sunt și băieți în grup, altfel nu va veni! Hmmm, altceva nu îmi vine în minte în acest moment. Sper că ți-am fost de folos si baftă!
Incearca sa te bagi in vb cu el... intreaba`l ceva... oricee! sau intreaba`l de o colega de a lui care o cunosti si u :-d
Buna! Din punctul meu de vedere, cred ca ar fi bine sa ceri de la prietenele din clasa cu el IDul lui de messenger si sa incepeti sa vorbiti pe mess; daca o sa incepeti sa vorbiti acolo, o sa vorbiti si in viata reala si tot asa pana se va ajunge poate la mai mult decat prietenie.Bafta!
Depinde dc gen e "baiatu" daca e smecher, las'o balta ca te insala . daca du-te la el si spune-i "buna, imi place de tine, tie?", acum oricum poti face cu orcine, orice dupa cum vrei
Incearca sa te apropi de el cat mai mult vorbeste cu el si dupa 4-5 luni spune-i ce simti... daca te priveste inseamna ca si el te place si trage aer in piept si zi ce simti nu trebuie sa te rusinezi si daca e in alta clasa cheama-l putin afara si cand ii spui sa nu fiti inconjurat de colegi! multa bafta!