Cati ani ai? Stii, toata lumea zice ca un barbat sau chiar si o femeie nu si-ar lasa familia petru o persoana de care s-a indragostit. Total gresit. Acum sunt cazuri si cazuri. Chiar eu am anturaj persoane de geul. Eu am patit exact cam ca tine si stiu cum e si ce simti. NU asculta lumea rea si fa ce-ti spune inima. NU toti oamenii sunt si fac la fel:*
Evita-l mai bine si trage-i una peste fata spune-i sa isi iubeasca femeia si copii nu pe tine.
Hmm,banuiesc ca esti mult mai mica decat el, cel mult 20 de ani,asa ca iti spun sa stai in banca ta.
El are alta varsta,are o familie, niste copii pe care trebuie sa ii educe.
Daca el nu are respect pentru sotie si copii, macar tu sa ai o coloana vertebrala solida si sa refuzi o relatie cu multe hibe si probleme.
Gandeste-te macar la sarmanii copii.
Nu te lega la cap daca nu te doare. Daca iti place rolul de amanta,da-i drumul,daca mai ai principii, potoleste-te.
Esti o fiinta rationala, te poti controla si tine in frau sentimentele.Nu te gandi ca o sa divorteze sau alte minuni,ca nu o s-o faca,iar faptul ca ai putea distruge o familie,ar trebui sa te puna pe ganduri. Poate ca ala tot isi va insela sotia,dar macar ai demnitatea si refuza, sa nu fie cu tine. Pune-te in locul femeii aleia, in locul copiilor.Nu e tocmai placut.
Pe o parte te inteleg si pe tine,dar pe alta nu pot.Te-ai gandit vreodata laacei doi copii? Nu mai zic de sotie,dar in special la acei doi copii care vor suferii pentru ca o 'femeie' le-a luat tatal de langa ei? Nu cred ca te-ai gandit.E zic sa analizezi putin situatie si daca inima ta spune ca nu poti renunta eu nu-ti pot spune decat GO AHEAD! Dar, daca totusi ai o anumita constiinta, atunci vei refuza si-ti vei asculta inima, nu mintea. Oricum eu iti urez mult succes indiferent de decizia pe care o vei lua!
Pfff nasoala situatia...el mai mult ca sigur vrea sa se distreze pentru ca fii mai mult ca sigura ca nu-si lasa familia pentru ceea ce a insemnat pentru el doar o aventuraL
Daca ti-ar raspunde cu aceleasi sentimente, ar divorta! Tu vrei asta?! Ai putea fi fericita langa el stiind ca ai distrus o femeie si ai lasat niste copii fara tata?! Tie ti-ar placea sa ti se intample la randul tau asta?! Cum ai mai putea trai fericita stiind ca totul se intoarce in viata, si ca maine tu poti fi in pielea aceleia caruia i-ai facut tu azi rau?!