Da l naibi de mitocan cum zici tu. Iaute frate nu meriti sa si bata joc de tine.
Nu s-au sfarsit baietii la eii.Dai incolo ca in ziua de azi gasesti pe toate drumurile, si poate mult mai buni ca el!
Succes fata!
Intradevar e foarte complicat si daca vorbeste de tipa tot timpul se poate sa fie ori pentru ca vrea sa te faca tocmai GELOASA! gelozia este o dovada de iubire, pot sa iti dau un pont date pe langa alti baietii prieteni de ai lui nu sa ii saruti sau altele dar baga-i mai mult in seama fa glume cu ei stai aproape de ei zic la propriu nu la figurat ca sa vezi daca e gelos pentru ca si asta e o dovada de iubire... apoi daca vezi ca e gelos spune-i ce simti, asta numai daca mai simti nevoia de al iubi. sau e mai greu daca il intrebi pur si simplu pentru ca probabil nici el nu mai stie ce simte
Waaaw! ce poveste...parerea mea e ca ar trebui sa iti faci un gagik sh sa'i vorbesti sh uh despre el km vorbeste si el desprea gagikasa si asa poate pana la urma o sa-ti spuna ce simte daca chiar simte ceva pentru tine. daca nu,asta este,dar eu sincr cred ca simte ceva pentru tine, adica asa fac baietii, vor sa te faca geloasa si ma rog...prosti de'aste. Funda?:X
Nu stiu daca o sa-ti dau chiar raspunsul la care te astepti DAR, u la inceput ai vorbit despre un barbat.Asta-i barbat? Plange asa de usor? Barbatii nu plang.(cel putin asa cred eu).Mrg, el vb despre aia pentru ca vrea sa te faca geloasa.
Anonima17191 întreabă: