| stefygirl a întrebat:

m-am indragostit de un coleg in primul rand i-am dat semne ca il plac dupa aia si-a dat seama de asta si cand vb pe mess mi-a zis ca stie asta dupa aia m-am rusinat si i-am zis ca nu e adevarat dupa aia l-am sunat, i-am spus adevarul el mi-a pus cateva intrebari si gata. Dar asta a fost cand eu am avut piciorul in ghips si nu am fost cu el la scoala crying. A doua zi mi-a zis ca ma place si pe mine ca mai placea inca o fata si dupa aia totul a disparut.Intr-o zi s-a ascuns de mine dupa aia cand vb cu mine ridica tonul iar acum totul a disparut dar eu inca il plac si ce ar trebui sa fac ca sa ma combin cu el cat mai repede?

Răspuns Câştigător
| alexa a răspuns:

Cred ca nici tu nici el nu stiti ce vretisad... daca el ti. a zis ca a aflat ca. ti palce de el la ce ai mai stat sa nu recunosti si apoi l.ai intors spunandu. i contrariul si adevarul in acest caz. poate ca si el face acelasi joc cu tine... te. a testat si tu nu ai fost ferma in afirmatiile tale
Acum iti va fi mult mai greu sa. i demonstrezi acest lucru.nu ai de unde sa stii sigur ca si el te place sau k vrea o relatie cu tine. tu iti doresti acest lucru, dar te intrebi daca si el vrea?
Cel mai bine discuta cu el, spune. i ce simti afla si care sunt sentimentele lui pentru tine si asta fata. n fata nu pe mess...
Multa bafta

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic sa mai astepti 2-3 ani pana o sa fiti amandoi suficient de maturi ca sa stiti ce vreti si sa va asumati acest fapt.

mlm
| mlm a răspuns:

Ai auzit de dragoste cu forta nu se poate, asa si tu acum, daca el nu te vrea, evita tot felul de intrebari, nu forta nota, lasa-l sa se dcida singur, cu cit al presezi mai tare cu atat se va indeparta mai repede de tine.Mult noroc iti doresc.

| Parintele a răspuns:

Propune-i o partida de sex.

auran
| auran a răspuns:

Daca ii mai place si alta fata lasaaaaa-l in pace
ori alearga dupa doi iepuri, ori a fost un fel de a scapa de tine intr-un mod mai "dragut"

| moonY a răspuns:

Trebuie sa iti scoti piciorul din ghips si apoi sa te duci la el sa il intrebi cum ramane cu voi

| borsec a răspuns:

Si "DUPAIA" ce ai mai facut?

| borsec a răspuns:

Pai eu nu sunt rea dar ma sacaie "dupa aia" asta, alte cuvinte nu mai exista, punct si virgula de exemplu.

| want2bMajestic a răspuns:

Daca t place. t place... dca nu te place.nu ai ce face...

| anonim a răspuns:

@aliosa6-ce rrea esti cu fata..., nu poate sa-si spuna si ea oful, ca tu gata, o si taxezi.rusinica!rolling on the floor

prfml
| prfml a răspuns:

Nu este bine sa fortezi nota, asta il va sufoca si nu va duce la nici un rezultat. Cam ma aseman cu tine in aspectul acesta. Am observat cand esti prea serios de la inceput asta irita putin pe celalalt, usor il sperie. Haide sa gandim impreuna, oare acele cateva intrebari care ti le-a pus el nu a fost multumit de raspuns? Oricum, acesta sa il consideram un aspect minor care sa nu aiba repercursiuni asupra ta. Poate este mai bine sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, nu insista, tu ti-ai spus cuvantul.

| maya_4030 a răspuns:

Ai folosit cuvantul "dupa aia" de 5 ori, te repeti si probabil nu-i placewinking nu alerga dupa el, daca e sa fie va fi, daca nu, nu.

| Beatrice a răspuns:

Stefy, eu zic sa-i zici asa : "Buna! Auzi... Te-ai mai gandit in legatura cu ce-am vorbit noi pe mess? Te rog sa fii sincer..." nu uita de ochii cuminti...tongue Dar daca mai ridica tonul draga mea... uita-te dupa altul...

| Christine a răspuns:

Da-mi idul tau p privat si te sfatuiesc mai bine p mess... dar totusi daca lui nu ii pl de tine si a inceput sa ridice tonul nu prea vad ce sanse ai. ar trebui sa fi mai indiferenta sa nu ii arati k iti pasa d el... sa filtrezi k alti baieti... sa il faci geloswinking succes :*

| Onutzu a răspuns:

Daca lui nu-i place de tine nu prea cred ca ai multe sanse.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te placea si el, ar fi fost bucuros ca si tu il placi si, ati fi fost deja impreuna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai spune-i ca il placi si altfel va intelege

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am patit si eu numa`i ca el ma ales pe mine :X da oricum acum nu stiu ce simt pentru elsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar fi mai bine sa renunti. Din tot ce spui tu reiese faptul ca el te evita.Asta zic eu ca ar fi egal cu un refuz politicos.Pt.tine comb.cu el=0

| scumpica4u a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti fata in fata cu el si sa ii zici:mai baiatule eu te plac.si tu mi-ai dat semne ca ma placi...hai sa fim impreuna!big grin. pup

| Aida_3689 a răspuns:

Sa ii arati iar ca il placi si sa te dai la el. sa incerci sal sarutiwinking sau ceva in genu