| Danielc1983 a întrebat:

M-am îndrăgostit de un rol ce o femeie la jucat foarte bine acum un an,un rol al unei femei îndrăgostite care abia aștepta sa vina seara și colega de casa sa plece in camera ei ca sa facem dragoste,ba chiar ma ruga sa o facem de doua ori,credeam ca in sfârșit m-a găsit și pe mine fericirea,între timp filmul sa încheiat,ea și-a ieșit din rol iar eu am rămas pe post de obsedat sexual,deși de când sunt cu ea am învățat sa gătesc,ii aduc flori frecvent și încerc sa fiu cât mai tandru posibil ea zice ca o sufoc și ca doar obsedații sexual își doresc sex zilnic sau o data la doua zile, oare chiar am eu vreo problema?

2 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Uhm...foarte rar o sa gasesti una care un an, doi o sa faca sex zilnic sau la doua zile. E obositor si nimeni nu are chef mereu

| petitconseil a răspuns:

Aici exista doua variante: ori o saturi bine,de nu mai are chef,pentru ca are si ea nevoie de timp sa te doreasca din nou,ori ar trebui sa schimbi monotonia care s-a instalat deja cu rolul ala.Tu nu ai nici o problema,esti sanatos, bucura-te de asta, dar incearca sa schimbi ceva in toata situatia asta, daca intervine monotonia, nimic nu mai are farmec...Succes!