| anisoara96 a întrebat:

M-am indragostit de unchiul meu.Ne iubim reciproc si ne facem declaratii de dragoste.Ce sa facem oare?

20 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Aveți probleme de adaptabilitate!
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa renunti la aceasta iubire bolnavicioasa si sa iti cauti un partener care nu este ruda de sange...
Este pacat si nu iti distruge viitorul pentru o seara de placere ori pentru acele banale declaratii...cati ani are al tau unchi? dar tu?
O seara bunahappy

| Wehrmacht a răspuns:

Te duci intr-o camera unde esti doar tu, te asiguri ca nu te mai cheama nimeni, nu te suna nimeni si stai sa te gandesti singura la ce ar trebui sa faci si daca el chiar te iubeste.
Specia asta(oamenii) cred ca este singura care si-a facut niste idei idioate de moralitate si normalitate care uneori difera de la religie la religie si locatie pe glob si dupa care se ghideaza spre prostie, violenta si minunata idee ca esti in stare sa-i spui altuia ce e bine sa faca si ce nu.
Daca vreti sa fiti impreuna eu zic ca ar trebui sa fiti.Asta este parerea mea, dar ce legatura am eu cu familia ta? Sau ceilalti care au raspuns si vor mai raspunde? Nici una.Au doar ideea "nu este bine".De ce? Ca spune altu' ca nu-i bine? Sa spuna ce vrea si sa se duca dracu' daca are de gand sa intervina fizic.Ca e nasol daca vreti sa vi-o trageti si sa faceti un copil? Fine,faceti sex cu prezervativ si adoptati un copil.
Ati ales voi sa fiti rude? Nu, s-a intamplat.E o intamplare a naturii cum tot ce e in jurul nostru este din intamplare, n-a vrut nimeni sa fie asa, dar pur si simplu asa este.
N-ai ce sa faci daca s-a intamplat sa va indragostiti in mod involuntar si inevitabil.
Acum, la sfarsitul acestui raspuns, vreau sa spun 3 chestii importante:

1. Daca ai facut 15 ani nu intra nimeni in probleme daca e major(a) si face sex cu tine cat timp e de comun acord.
2.E gresit ce faceti voi pentru ca... unii spun ca e gresit pentru ca si altii au spus ca e gresit(adica spirit de turma, sper ca ati inteles ca nu spun ca-i gresit). Uita-te la ei,cati ti-au spus de ce e gresit? Au reactionat ca un program : au dat de x cod si au executat z comanda, au sarit sa spuna ca-i gresit.
3.Tu esti singura care ar trebui sa ia aceasta decizie pentru ca e viata ta, nu a altora si pentru ca 2.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Am si eu o serie de intrebari.
E unchi de gradul 1?
Cati ani ai, cati ani are?
De cat timp il cunosti?
Cum s-a comportat cu tine cand erai mai mica?
Sigur nu tii la el din cauza ca e o figura masculina importanta in viata ta, dar e lejer si prietenos cum sunt majoritatea unchilor si el nu tine la tine ca la fata lui si confunda acest sentiment?
Orice e posibil, nu sunt genul de om care judeca asa ceva, dar trebuie sa fii sigura de asta (si el trebuie sa fie sigur) si sa nu confundati amandoi.

| neutrino a răspuns:

Niciodata sa nu crezi in unchi!

| Fatamuntilor a răspuns:

Anisoara,mama presupun ca esti majora! Asta insemna ca poti gandi si singura!
Relatia voastra da usor spre incest, chiar daca nu faceti sex(asta ar mai lipsi)
Gandeste-te ce s-ar intampla daca parintii tai ar afla de relatia voastra? Ca aproape imposibil sa te ascunzi la nesfarsit! Iti dai seama ce scandal s-ar starni?
Ma gandesc poate ca si unchiul tau are familie.
Prea complicat...
Tu abia ai iesit din copilarie, unchiul tau ar trebui sa fie mai matur.
Nu e bine! Termina cu aesta relatie pana nu prea tarziu!

| Mussette a răspuns:

Mai bine stai cuminte. Sunteti rude. O sa inalnesti alti baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ai aproape 18 ani, daca nu i-ai facut deja, insa nici nu stiu cum sa procedez, sa raman socat, ori sa ma resemnez ca asta este Romania, o tara in care urmeza recordul din Iasi, unde mullte fiice sunt violate de tati si frati...

Daca ai ajuns in stadiul in care, te-ai culcat cu el, iti recomand sa termini repede totul, pana nu este tarziu, intreaga ta viata n-o sa ai odihna, pace si iubire, la fiecare colt de strada, o sa fii judecata de catre oameni, vecini si rude.

Dincolo de viata ta de care nu-ti pasa, maine o sa ai o fiica, ori un fiu, gandeste-te cate lacrimi vor varsa si cat vor suferi pentru pacatele tale, cat esti om pe lume, pretuieste-te un pic, te duci pe lumea cealalta cum ai venit.

Nu te judec, dar parintii tai...va veni ziua cand ai sa plangi cu lacrimi de crocodil ca ai gresit fata de ei, n-ai durerea cui s-o spui...

Iubirea pe care o cauti tu, nu este la unchiul tau, trebuie sa existe un baiat si pentru tine, ai cazut prada inselatoriilor si sentimentelor lui murdare, el nu are cum s ate iubeasca, altfel si-ar fi dat seama cat rau iti face tie si la toata generatia de dupa tine, la inmormantarea ta, te vor scuipa batranii...iar copiii iti vor plange cu lamanarea la capatai...mai ales daca unul dintre copii o sa fie nascut dintre tine si unchiul tau, multa suferinta te asteapta, esti gata sa lupti cu ea cand tu, ai cazut asa usor in mizeria asta? Eu nu cred!

Cred ca trebuie sa te muti din oras, sa pui capat totul, iar daca blogul ala din profil iti apartine, te-ai tranformat victima a societatii si impotriva firii omenesti, e doar o chestiune de timp pana cineva o sa te descopere si sa te recunoasca si mult ai sa suferi.

Alegerea iti apartine....sa nu uiti ca are si reversul medaliei!

| Radu284 a răspuns (pentru anonim_4396):

"iar copiii iti vor plange cu lamanarea la capatai..."

Da, adevarul e ca daca ai copii din relatii normale ei nu te vor plange cu lumanarea la captai dupa ce mori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti prea apropiati ca rude. Mai bine renuntati cat mai repede, pana nu se afla si intrati si in gura familiei.

| Alicezzz a răspuns:

Sa speram ca este o gluma si daca nu este... indicat este sa termini cu aceasta relatie pana nu devine nociva si nu or sa afle si parintii tai si ceilalti cunoscuti! Daca ai un gram de maturita incetezi orice relatie fie ea doar platonica cu el.

| Happyjump a răspuns:

Cati ani ai?

| Vlach a răspuns:

Ce sa fie? prostie, sunteti rude, trebuie sa va iubiti doar ca intre rude nu genul ala de iubire

| Me01 a răspuns:

Buna
La spitalul de nebuni rezolva asa caz.

| Beccaaa a răspuns:

Mi se pare gresit.
Este gresit...

| Hng123 a răspuns:

Daca e unchi prin alianta atunci nu stiu poate divorteaza de matusa ta ...si na. Daca sunteti rude de sange e mai bine sa cauti pe altcineva ..si daca va iubiti asa mult atunci casa de piatra ...ma rog nu o lua ca pe un pacat ia-te dupa sentimentele tale and be happy.

| DeeaDee18 a răspuns:

Wtf?

| ElectronicPieces a răspuns:

Cum dracu ai reusit să-l placi pe fratele lu' maicata/taicatu'?laughing)
Treaba voastră, dar mi se pare ceva total gresit happy

| xPiitiicaOx a răspuns:

E o situatie complicata. Daca ai peste 18 ani, practic e viata ta. Daca ai sub 18 ani iar el peste, ai grija s-ar putea ca el sa aiba probleme din cauza asta.

| Andree33 a răspuns:

Ciudata situatie, dar avand in vedera ca sunteti rude nu cred ca e o idee tocmai buna. Mai ales ca o sa iasa urat daca afla si celelalte rude, sigur nu o sa fie nimeni de acord...