Incearca sa ii gasesti punctul sensibil, intreaba-l ce e cu el, daca e suparat pe tine, incearca sa-i faci ziua cat mai frumoasa. Daca e nevoie cere-ti scuze(chiar daca poate nu tu ai gresit dar...)Saluta-l si tu, nu astepta ca tot timpul el sa faca priul pas si sunt sigura ca in adancul sufletului mai simte ceva pentru tine, chiar daca si acea particica e putin dar totusi conteaza.Saluta-l si tu pentru ca numai daca este un necioplit nu o sa-ti intoarca salutul.
Poate s-a suparat pe tine... sau poate e alt motiv. Eu nu pot sa ghicesc ce se afla acum in sufletul lui.
Aseaza-te langa el si discutati despre timpul pe care l-ati petrecut impreuna si incearca sa aduci in discutie ceva amuzant.
Nu mai fi suparata, pentru ca poate nu are rost.
Fundita?
EuSiAtat
Cred ca s-a schimbat.trecerea timpului este dura si lasa semne adanci. in cazul lui trecerea timpului l. a schimbat in ceva ce nu cred ca se mai poate repara. e o vba: NEVER SAY NEVER deci merita sa incerci.
tot ce poti face este sa. i arati ca. i esti o prietena buna si sa fi originala. daca l.ai cucerit o data sigur mai poti si a doua oara, doar gandeste. te cum ai facut atunci si fa si acum la fel. daca vezi ca nu merge cu cuceritu' fi'i mai intai prietena si apoi te poti gandi la urmatorul pas.
p. s: uite daca vezi ca baiatul e din piatra, nu are rost :-
Remusopen întreabă: