Analizeaza putin situatia :
-este insurat
-are un copil
-iti trimite tie mesaje.deci vrea o aventura.pentru ca eu una nu o pot numi relatie odata ce este insurat
Acum. spune'mi si mie tu ce iti doresti.o aventura sau o relatie cu el?
Daca vrei o relatie...clar nu o sa o ai nu cred ca o sa'si lase nevasta si copilul pentru tine chiar daca tu oi fi mai frumoasa si mai tanara decat nevasta lui, dar sa presupunem ca o sa isi lase nevasta si copilul...cum te'ai simti sa stii ca ai lasat un copil fara tata?
Eu una cred ca cel mai bine ar fi sa iti vezi de viata ta, esti tanara si poti gasi pe cineva fara obligatii care o sa iti poata oferi mai multe decat iti ofera acest barbat de care tu acum esti indragostita.
Sa ii dai ignor total.
Te poti indragosti si de unul liber.
Lasa-l sa isi creasca copilul fericit.
Las-o balta doar daca nu vrei sa fii catalogata curva si sa lasi un copilas fara tata. stii cat de greu e sa nu ai tata? nu cred. nu e neaparat vina ta, e vina ta si a lui. dar mai bine il uiti si gasesti pe cineva singur. sunt in jos multe. un copil, o mama si o familie.
Decat sa-i ruinezi viata omului si sotiei lui si mai ales copiilor care o sa creasca fara tata dupa divort mai bine iti vezi de viata ta. E asa greu sa deduci ce o sa faci? Cati ani ai 20, 23 de ani? Si gandesti ca o adolescenta de 15 ani. Si ce daca iti scrie? Numai femeile sunt de vina ca "ridica coada".
Daca o inseala pe nevasta lui, mai tarziu sigur va face asa si cu tine, chiar daca divorteaza chiar daca nu, tot rau e. ai grija
Vezi-ti de treaba,ignora-l, nu strica o familie, poate fericita...gaseste-ti alt barbat,sunt o gramada in Romania.
ok,te pui cu el; sunte-ti fericiti, dar iti dai seama ca sotia lui o sa va bage bete in roate si voi o sa va despartiti, si nimeni nu mai ramane cu nimeni...asa ca, gaseste-ti un barbat sau nu te mai gandi la el, poarta o discutie cu el si termina relatiile de orice fel cu omul acesta. sper ca te-am ajutat!:*
Buna,eu inteleg ca esti indragostita,dar uneori e mai bine sa lasi de la tine si sa uiti, din pacate sunt unele situatii in care trebuie sa ai vointa de a merge mai departe, cautand pe altcineva ca sunt atatia barbati ca ai de unde alege.Adevarul e ca e greu cand te indragostesti,inimii nu ii poti porunci,dar gandeste-te ca el sotia nu o va lasa nici copilul,sunt slabe sanse ca el sa isi lase familia pentru tine, si daca chiar ar face-o poate ai ajunge sa regreti ca ai distrus o familie.
Ideea e ca trebuie sa iti vezi de viata ta si sa accepti realitatea, e greu dar nu imposibil.Si sa fi amanta lui,eu nu te-as sfatui pentru ca poti iubi si sa fi iubita cu adevarat, nu sa fi pe locul 2, practic ar trebui sa te gandesti ca daca continui sa te adancesti tot mai tare vei ajunge sa suferi si sa il iubesti mai mult,tu vei suferi ca esti constienta ca dupa fiecare intalnire cu el, el merge la alta, la sotia lui cu care isi imparte viata si asta ar fi un chin pentru tine.In plus nu uita de principiile tale.
@Lora - femeie, gandesti? Cum sa vina cu cererea de divort in mana, sa convinga omul sa divorteze si sa lase copilul fara tata. Esti idoata?
Cred ca esti o fata tanara, frumoasa si desteapta.Nu meriti sa suferi pentru acest barbat.Plus ca are un copil, sotie si cu tine va trai doar o aventura. Uita'l nu merita sa suferi pentru un barbat.Sunt atatia pe pamantul asta. Multa bafta>
Lasa-l in pace, ignora-l lasa-l sa fie fericit cu familia lui.gandeste-te ca tu nu esti decat un copil fata de el, esti doar o distractie de 2 -3 zile si apoi te lasa si tot cu familia lui ramane.
Un sfat, lasa-l, indragosteala trece. Poti distruge o familie, o casa, poate chiar viitorul unui copil, gandeste-te daca ti-ar placea sa fii in locul acelei sotii, cu un sot care-i scrie alteia mesaje de dragoste.Situatia asta chiar ti se poate intampla.
Draga mea...de ce vrei neaparat langa tine un barbat second hand cat poti lua unul la prima mana? Asa putin respect ai pentru tine? Chiar asa putin consideri ca meriti? Viata ta e frumoasa si limpede, n-o incarca cu greutati si probleme pe care nu le vei mai putea duce nici tu, la un moment dat.Nu face oameni sa sufere ca tu sa fii fericita, va fi o minciuna.Ai grija de tine si priveste mai atent in jur.Si lasa second hand-ul.Cred ca-ti poti permite.Pa!
Bună.
Te poți îndrăgosti de un bărbat care aparține altei femei?
Oare nu mai sunt bărbați singuri și fără obligații?
Pentru el nu ești decât o jucărie sexuală, nu își lasă familia pentru tine.
E timpul să te aduni și să îți vezi de treaba ta, fără el în viața ta!
Pa, pa.
Buna,draga mea
Uite,nu este o problema de faptul` ca te`ai indragostit de elPastrati legatura,mai si iesiti din cand in cand si o sa va treaca doru` dar,totusi,e mare pacat sa desparti un tata de fiul sau,de sotia saGandeste`te cum ar fi sa ti se intample tie asta
Deci,gandeste`te bine, daca ar fi avut doar o prietena sau logdnica poate. poateDar, e un copil la mijloc
Nu stiu ce sa zic.E un caz cam rar intalnit
Eu zic sa nu te grabesti si mai intai de toate vorbeste cu el.Eu zic sa incerci sa-l uiti pentru ca vb de un copil si de o sotieSi e cam periculos
Sper ca te-am ajutat! Pa`pa succes!
@Lora - ai zis "Daca vine la tine cu hotararea de divort in mana, atunci poti sa te gandesti daca sa incepi sau nu o relatie cu el. Pana atunci doar tu poti sa alegi. " iar apoi ai zis "Numai in cazul in care acel barbat ar fi deja divortat ar putea sa inceapa o relatie cu el." In ambele raspunsuri ii sugerezi indirect lui "Liada" ca ar fi mai bine ca barbatul sa divorteze. Numai o femeie materialista ca tine gandeste asa. Inainte sa zici ceva repeta in minte, de 15 ori. Ce crezi ca va face domnisoara Liada acum? O sa-i ceara idiotului ala sa divorteze. Voi 2 v-ati potrivi, idiotii trag la idioti.
Faci ce vrei cu viata ta fata draga.
Dar o sa fii etichetata de toti drept o curva. Copilul il vei lasa fara tata! Stii ce greu este?
O sa te blesteme acel copil si mama lui pentru ce ii faci tu.
O sa vezi ce grea iti va fi viata, un cosmar ti-l vor face mama si copilul tatalui.
Ramai cu el daca esti o curva. Daca esti o fata normala si vrei sa nu departi familii lasa-l!
Nu ii sparge casa'
Trageti-o cu el daca asta doresti
Dar sa ramana totul la o aventura 2 3 5 10 sa stiti numai voi de ele
Nu tot PoPoru`
Si tine minte mereu vei fii pe locu 2
Aceasta problema o am si eu nu pot stau fara el lasa-l pana nu este prea tarziu am incercat sa ma omor de doua ori pentru el