Cat de tare poate sa ma enerveze dilema asta cliseu: sa risc o relatie perfecta de amicitie platonica, pentru o relatie de iubire? Cat de prosti/proaste pot fi cei/cele care isi pun intrebarea asta si am impresia ca este un spirit de turma...pentru ca se ia de la unul la altul. Pai ce poate fi mai frumos decat sa realizezi ca destinul ti-a oferit privilegiul de a te iubi cu o persoana care ti-a dovedit deja ca iti poate fi cel mai bun prieten? Mie mi se pare imposibil ca, un baiat si o fata care se considera cei mai buni prieteni, sa nu se indragosteasca unul de celalalt... chiar ma enerveaza daca nu se intampla.
Wildthing,problema nu este riscul de a pierde prietenia in favoarea dragostei ci faptul ca eu nu ma pot ''arunca'' intr-o relatie cu un om care are sentimente pentru altcineva[si asta stiu sigur].
Buna.eu am avut o poveste aproate ca ata doar ca prietenul meu cel mai bun a vorbit cu prietena mea care eu o consideram cea mai buna prietena.eu eram indragostita de el inainte ca el sa se combine cu prietena mea si ei 2 au stat impreuna app 2 ani.in tot acest timp eu m-am gandit la el si eram alaturi de el mai mereu mai ales cand ei se certau si el plangea si simtea nevoia sa vb cu cineva.dar intr-o zi cand ei 2 sau certat el s-a enervat si era si putin baut si sa razbunat pe mine dandumi 2 palme peste fata deoarece el considera ca eu sunt vinovata.atunci la nervi eu i-am sp ca am fost o proasta ca i-am fost tot timpul alaturi iar el m-a intrebat dc? ca doar nu ma obligat.atunci i-am sp pentru ca sunt indragostita de el si il iubesc, dupa ceva timp el s-a certat cu prietena lui si m-a sarutat pe mine dupa am fost 1 zi in preuna dar neam desp pentru ca ei sau inpacat din nou.prin august anul trecut ei sau desp definitiv la o saptamana ea sia facut prieten iar el a suferit vreo luna.in oct.chiar de ziua lui de nastere eu m-am desp.de prietenul meu si seara am mers la ziua lui, de atunci suntem impreuna si ne iubim fff mult.chiar daca mai bine ne intelegeam ca amici.scz nu cred ca te int. povestea mea dar am sperat ca ex meu te va ajuta.dar daca crezi ca vrea si el rel cu tine nu ai dc sa refuzi deoarece si prietenul peu o iubea pe fosta dar cu timp a inceput sa ma iubeasca pe mine si acum suntem ff fericiti si ar face orce pentru mine.pup
Mutubal întreabă: