Lasa ca iti trece.Intalneste'l mai intai.Pana la urma era tipu de care trebuia sa faci misto nu?
Asta nu e dragoste, e o dorinta de-a ta. Pur si simplu ti-a placut la prima vedere ca sa zic asa. Explicatie nu exista, explicatie o stii chiar tu, pur si simplu ai intalnit un baiat foarte dragut si ti-a placut de el. Nimic special in asta. In primul rand cum sa asteptati 6 luni ca sa iesiti in oras la prima intalnire?! In fine, in al 2lea rand daca el ti-a zis ca nu vrea sa fiti decat prieteni e naspa. Poate el are bacu si nu vrea sa isi faca o prietena chiar acum pentru ca asta i-ar putea afecta foarte mult gandirea, logica, memoria in general. Asta ar fi singura explicatie logica deci daca el e intr-a 12a mai ai putina rabdare sa termine tot ce are de facut, sa treaca bacu etc. si dupa aceea puteti vorbi si despre relatia voastra Cel putin asa ma gandesc ca ar fi normal. Dar bineinteles ca te poti duce la el chiar si maine si sa ii zici ca il placi si ai vrea sa iesi cu el sa fiti impreuna mai stiu eu ce. Bine incearca sa nu-l sperii totusi ca atunci nu o sa iasa bine si o sa pierzi un prieten bun daca zici ca te intelegi asa bine cu el :-s Bafta oricum sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu
AndrewTate7789 întreabă: