| Adelina5492 a întrebat:

M.am indragostit foarte tare de profesorul meu de franceza! Ce sa fac este foarte apropiat de mine,si ma apara mereu de la batai,imi pune numai zece,e profesor coordonator si m.a pus presedintele consiliul scolar, si in excursii este foarte apropriat.
Eu am 14 si el 34

17 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Si uite cum poti baga un om in puscarie total aiurea...

| amyleemuffly03 a răspuns (pentru Drimmero):

Bravo

| Drimmero a răspuns (pentru amyleemuffly03):

Imi apreciezi raspunsul, va sa zica?

Da pentru ca e adevarat ceia ce spui

| Drimmero a răspuns (pentru amyleemuffly03):

Nu stiu ce se intampla cu societatea de astazi, daca unul de 20 si ceva ani intreba cum li se pare o relatie cu o tipa de 17-18 ani, toti incepeau si spuneau ca doar se foloseste de ea, ca e nenorocit si etc... dar daca una de 14 ani pune intrebare despre iubirea ce-i poarta unui om de 34 de ani e totul bine si li se ofera si sfaturi/
Care e problema cu omul de astazi?

Ce sa le ceri plodurilor fara minte

| Xelon a răspuns (pentru amyleemuffly03):

Hai sa iti spun ceva, parerea mea ca nu este vina ei, saraca la 14 ani nici nu stie cum o cheama, e vina profesorului, pai tu ca barbat este imposibil sa nu simti când o fata este indragostita de tine si eu am avut un caz asemanator.o fetita de 13 ani de la clubul meu sportiv ma placea, mi-am dat seama imedita si i-am explicat pe cel mai frumos ton, ca ea este prea micuta si fata a inteles si asta a fost, daca el ii da apa la moara este comlplet vina lui.

| amyleemuffly03 a răspuns (pentru Xelon):

Este vina ei si a celor care au educato, cum sa se uite la un om de 34 de ani? nu il vede pe tacso oare cand se uita la omul ala in varsta? eu la varsta ei stiam ce este bun si ce nu, nu e o copila de 3 ani ok? e destul de constienta...ce sa simta profesorul? omul ala are o gramada de elevi in scoala tu crezi ca da atentie unei copile? si cum sa simta el ca e indragostita o copila de el? daca ea nici macar nu stie ce e dragostea, pentru ea is niste fantezii aiurea ...omul asta tu crezi ca la asta se gandeste? doamneee

Hai inceraca sa fii mai intelegatoare,nu e vina nimanui, la varsta ei astfel de lucruri se intampla, nu stiu cati ani ai dar tu nu ai fost indragostita niciodata de un baiat mai mare?
Ce am vrut eu sa zic este ca profesorul poate poate pune capat situtiei, degeba ii spui tu sau parintii, pana nu v-a vedea ea cu ochii ei nu o sa creada.

Eu am 18 ani

Pai normal ca tu la 18 ani vezi lucrurile altfel, probabil ca si ea când va avea 18 ani o sa rade când o sa isi aduca aminte ca a fost indragostita de profesorul ei.

Mda

| kavasaki99 a răspuns:

Fii conștientă ca el vrea doar o aventura! mult noroc te pup

| LolaMona a răspuns:

Nseamna a este neserios.Gandestete ca poate asa le face tuturor fetelor.Axeazate pe cineva de varsta ta. Succes

| Wargasm a răspuns:

Adelina, la vârsta ta, te asigur că trăiești o iluzie. A te îndrăgosti... ai răbdare încă vreo 3-4 ani și vei privi dragostea cu alți ochi. Acum confunzi senzația de protecție cu iubirea...

| BeatriceGGG a răspuns:

Am fost si eu în aceeasi situație. Si profu meu se purta super frumos cu mine, vorbea frumos, pana mi-am facut curaj si i-am spus. La care el: "Sper ca iti dai seama ca între noi nu poate fi altceva decat o relație profesor-elev, nu?". Atunci am avut un sentiment ca îmi cade o cărămidă in cap! happy Dar a trecut un an, eu am terminat generala si el m-a privit cu alți ochi. Dar atunci nu mi-a mai trebuit mie. M-am gandit ca ii e foarte bine langa soția si copii lui. Au trecut ani buni de atunci, si pentru mine a rămas doar o amintire care îmi aduce, din când in când un zâmbet happy Sper sa găsesti vointa sa treci si tu peste, dar daca sentimentele sunt puternice si nu merge asa, încearcă sa ii arăți ca il înțelegi, daca se poate sa rămâneți voi doi singuri, intreaba-l cum mai e, daca e bine, fă glume, spune-i lucruri subtile, cu dublu inteles, vezi tu cum faci. Te pup si multa baftă! :* :*

| BeatriceGGG a răspuns:

Am fost si eu în aceeasi situație. Si profu meu se purta super frumos cu mine, vorbea frumos, pana mi-am facut curaj si i-am spus. La care el: "Sper ca iti dai seama ca între noi nu poate fi altceva decat o relație profesor-elev, nu?". Atunci am avut un sentiment ca îmi cade o cărămidă in cap! happy Dar a trecut un an, eu am terminat generala si el m-a privit cu alți ochi. Dar atunci nu mi-a mai trebuit mie. M-am gandit ca ii e foarte bine langa soția si copiii lui. Au trecut ani buni de atunci, si pentru mine a rămas doar o amintire care îmi aduce, din când in când un zâmbet happy Sper sa găsesti vointa sa treci si tu peste, dar daca sentimentele sunt puternice si nu merge asa, încearcă sa ii arăți ca il înțelegi, daca se poate sa rămâneți voi doi singuri, intreaba-l cum mai e, daca e bine, fă glume, spune-i lucruri subtile, cu dublu inteles, vezi tu cum faci. Te pup si multa baftă! :* :*