Buna! uite,sincer,nu stiu exact ce ar trebui sa faci,pentru ca sincer si eu sunt cam in acceasi oala cu tine,e un baiat care mereu cand ma vede,parca tresare.(nu de frica) , insa eu am prieten si stie si el, asa ca nu am schimbat nici o vorba cu el in 4 ani, chiar daca am fost vecini, acum eu m-am mutat.In fine, deci, 1 motiv pentru care nu ti-a zis nimic e poate pentru ca nu e tupeist, sau poate pentru ca se gandeste ca ai prieten, sau mai stiu eu ce motive ii trec prin cap...Insa,uite ce iti propun eu:dimineata cand urci,incearca sa observi cum ii priveste pe ceilalti pasageri,si daca pe tine te priveste altfel,sau daca iti zambeste altfel,sau eu stiu,un alt gest care iti arata ca te trateaza altfel Si daca da,cand urci, intreaba-l ceva de genul: Buna, cmf? adica in spaniola.am fost si eu cu autobuzul acolo si am vazut ca ei de obicei sunt foarte draguti, toti angajatii, mereu saluta sau mai stiu eu ce.Asa ca asigura-te ca nu e doar dragut cu tine.Aaa, si daca iti raspunde cu mai mult de 2-3 cuvinte, poate chiar ii place de tine.Bafta.Poate imi lasi un msj si ma anunti ce ai facut.Astept...:*
Nu stiu daca sunt in masura sa iti dau un sfat dar iti spun sincer ca cel mai bine ar fi sa iti iei gandul de la el pentru ca spaniolii in proportie de 80 la suta sunt fff egoisti incapabili sa se iubeasca pi cineva, plini de vicii si fff rasisti.
Pai eu am fost in spania si stiu spaniola si ar trebui sa iesiti la o cafea sal intrebi daca e casatorit(numai daca stii bine spaniola) si sa-i zici cati place de el ma rog aaa si unde locuiesti in spania? ok pa vreau raspuns
Eu nu citi tot
Iei cu incetul uite cam asa
-Buna
-buna zice el
-Cred ca este greu sa lucrez aici in fiecare zii spui tu
indiferent de raspuns a doua zii il intrebi daca e casatorit si daca zice nu il inviti la o cafea sa mai vorbiti...Suuces
Stiu spaniola, doar ca atunci cand imi place mult de cineva nu prea am tupeu sa ma bag in seama cu el. ma gandeam sa ii scriu un biletel si sa il arunc la el acolo in cabina si nu stiu cand o sa il observe... nu prea stiu mi se pare km copilaresc dar alta idee nu am