| stefana_4274 a întrebat:

M-am indragostit nebuneste de un baiat... Dar el nu ma place. Vreau sa il fac sa ma iubeasca macar jumatate din cat il iubesc eu.Cum pot sa fac asta? help

Răspuns Câştigător
| shtephie a răspuns:

Buna, Stefy!
Majoritatea fetelor sunt in situatia ta! happy Iesi cu el afara, vorbiti despre orice, priveste-l atent...si vezi ce zice.happy
Apoi trateaza-l cu indiferenta...ca sa se gandeasca "fata asta m-o iubi?" Si asteapta ca poate te va invita sa iesiti undevawinking
Fii si un pic misterioasa si glumeata!
Succes in dragoste :* te pup

12 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Nu cred ca poti sa faci nim daca un om nu t iubeste nu pre poti sa faci nim, poate doar daca te-ar kunaste mai bine ar exista o seansa! uneori ne dorim prea mt ca un om sa ne iubeasca dar daca nu se poate asta e tr sa ne resemnam!

| cristina a răspuns:

Pai apropie-te de el

| lilstar a răspuns:

Asa eram eu candvalaughing mai exact acum vreo 2 anibig grin nu puteam sa accept ca el nu ma placea mai mult decat ca pe o prietena, ne intelegeam foarte bine si tocmai de asta nu puteam renunta si imi doream sa simta si el la fel ca mine. Cu timpul dupa ce am sters tot legat el l-am uitat si stiu ca a fost mai bine asa. Si imi dau seama ca am pierdut cu timpul un prieten bun, un tip super. poate cine stie acum am fi fost impreuna daca ii eram doar prietena si nu ii aratam ca il plac, atunci eram mai mica mai prostuta:d acum am crescut si sunt ff diferita de atunci. Asta e, eu nu il mai plac mi-a trecutlaughing poate ca devenise o obsesie tocmai pentru ca nu il aveamlaughing
Nu ii mai da importanta, asta strica tot iti spun, fii indiferenta, asta o sa il atraga, arata-i ca poti fi o prietena foarte bunahappy. Poate tu ai norocbig grin Bafta:*

| roxcrisify a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fiti prieteni, dar stiu ca e incomod avand in vedere ca nu prea ai ce sa vorbesti cu el nu? (spun asta din proprie experienta) fa'l sa se simta bine in preajma ta poate asa va fi mai bine :*

| narcisa a răspuns:

Depinde si cat de apropiati sunteti daca nu sunteti prieteni ar trebui sa incerci sa te imprietenesti cu el si poate asa se va indragosti si el de tine

| XXy a răspuns:

Indiferenta ajuta oarecum in unele situatii dar CLAR! dragoste cu sila nu se face

| alina♥ a răspuns:

Daca el nu te place atunci de ce te-ai indragostit de el.probabil doar de aspectul fizic.asta nu e dragoste.concluzie:daca nu te PLACE n-ai cum sal face sa te IUBEASCA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbestei rar si incearca sa fi misterioasa! fa-te ca nu-l placi, ba chiar ca ai un iubit. cere-i ajutorul, baietilor le place sa isi puna in eidenta calitatile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stefy eu ma numesc madalina sunt in aceeasi situatie ca si tine! imi pare rau stefy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu trec tot prin aceiasi situatie ca tine chiar nu stiu ce sa fac

| Dilavia a răspuns:

Ummm...ti-ai analizat cumva sentimentele? Adica, esti sigura ca il iubesti sau e o atractie? Daca il iubesti ar trebui sa visezi mereu la el. Sa fi fericita numai cand te gandesti la el, sa ii iubeati pana si defectele. Sa nu te deranjeze daca se lasa tacerea intre voi. Sa nu vrei ceva de la el ci pe el.
Daca e contrariul la ce am scris mai sus atunci e o atractie fizica si ai sa il uiti dupa o perioada de timp.

| diana_6061 a răspuns:

Pentru a-l face sa te iubeasca trebuie sa fiti foarte buni prieteni.Incearca sa il faci sa se indragosteasca de tine si dupa aia vei vedea ca e totul bine.Iti spun asta din propria experienta.

Bafta!