anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit pana peste cap de o fata celebra.Ea edin alta tara, destul de departe.Probabil va ganditi ca sunt vreun dement care n-are ce face.Nu e adevarat.Nu ma trimiteti la psihiatru.Sunt foarte normal.Nici eu nu credeam ca mi se va intampla asa ceva.Sunt de-a dreptul obsedat de fata aia.De aproape 6 luni stau numai cu gandul la ea.A fost dragoste la prima vedere.Ma gandeam sa ii trimit un mesaj in care sa ii vorbesc de sentimentele mele,dar probabil ma va crede nebun.Voi ce ziceti? Repet inca o data:sunt normal la cap, bine integrat social, am si eu o casa si un job ca orice om de pe planeta.

7 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ai un job? acum cateva intrebari aveai 13 ani.
Inchipuie-ti, chestiile astea se intampla frecvent. Toate celebritatile au fani indragostiti, primesc mesaje de dragoste, cereri in casatorie, chiar amenintari, santaje emotionale. Parerea mea e ca mesajul tau ar trece neobservat. Nu cred ca ai alta sansa decat aceea de a te "scutura" de fixatia asta si de a trai in realitatea accesibila.

| Vvistula a răspuns:

Fa ce iti spune sufletul si nu mai spune ca nu esti nebun ca mai rau pari.

| missfatadelatara a răspuns:

Psihiatru + psiholog = SOLUȚIE

| Diana661 a răspuns (pentru missfatadelatara):

Nu imi trebuie psihiatru pentru dragoste.Este ceva uman. Faptul ca fata e celebra nu o deosebeste cu nimic de toate celelalte.

| missfatadelatara a răspuns (pentru Diana661):

Wrong.

Obsesia se tratează, nu dragostea.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Mi s-a întâmplat și mie să mă îndrăgostesc de o fată din desene, când eram mai mic... dar măcar tu ai posibilitatea să o contactezi laughing

| iamanonima a răspuns:

Dacă e celebră. probabil că are sute sau chiar mii de alți admiratori. Așa că. nu te gândi că veți putea începe o relație. E ciudat. Încearcă să nu o mai urmărești pe rețelele de socializare și găsește-ti o persoană în realitate, așa e cel mai bine. Viața amoroasă nu se trăiește pe internet.