| truecolor12 a întrebat:

M-am indrgostit.Problema este ca nu de un baiat normal ci de o vedeta locala.El canta la evenimente in oras cum ar fi zilele orasului in care locuiesc.S-a nascut in acelas oras cu mine insa s-a mutat in alt oras.Canta foarte frumos si e mereu atent cu fani sai.Problema e ca in fiecare an il vad de 2-3ori iar dupa fiecare simt ca il oibesc.Cand canta se uita la diferite fete dedicandu-le anumite parti din melodie.De foarte multe ori s-a uitat la mine,ultima data tragandu-mi cu ochiul, insa niciodata nu am avut norocul sa ma ia cu el pe scena pentru ca in fiecare concert face asta cu 2fete.Nu stiu cr sa zic dar ultima data am fost sa imi fac o poza cu el si ma intrebat ce fac si mi-a zis ca ma pupa.Chiar daca stiu ca face asa cu multe fete cat timp am stat la rand sa fac poza nu a mai intrebat alta fata ce face.Am mai vorbit vara trecuta putin pe fb insa au fost doar chesti nesemnificative.Stiu ca nu e bine sa-l iubesc plus ca se apropie si zilele orasului si o sa cante din nou.ce sa fac? As vrea sa vorbesc cu el sa ii zic ca avem nulte lucruri in comun cum ar fi ca santem din aceeas zi, aceas luna.Va rog ajutati-ma cu in sfat:*

4 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Asa eram eu pe la 15 ani cand iubeam revistele bravo si popcorn. acum am vazut ca toti au pancreas, intestine, nas, maini etc. (si unii inima!)

plus de asta..si eu sunt o vedeta locala dar nimeni nu a auzit de mine! vedeta e jay-z si eminem, nu nicu de la Craiova si cristinel de la sibiu!

| neutrino a răspuns:

Nu am inteles cine te opreste sa vorbesti cu el. Mergi acolo unde canta el si ...canta-i si tu oful tau. Pentru o asemenea iubire trebuie sa faci si sacrificii.

| cristimihailov a răspuns:

Era linkul asta pe undeva prin site:

https://www.facebook.com/....../photo.php

| Ionut_Andrei_1998_0ZH9 a răspuns:

Sincer, ia-ti gandul de la el!