Cum poti sa iubesti enorm pe cinvea pe care l-ai refuzat acum 1 an, iar acum cand tu ai insistat, el s-a itors doar pentru ca vrea sex cu tine? Tu chiar nu vezi ca nu poate fii nici un feld e relatie cu el, decat de sex?
cat priveste melodiile pe care el le asculta pe FB, te asigura ca tu si alte 20 de fete gandesc la fel, ca el se gandeste la fiecare in parte, cand pe el nu-l intereseaza nici una dintre voi, atata vreme cat nu sunteti dispuse sa faceti sex cu el.
Probabil că mesajele cântecelor sunt pentru tine, ca să cedezi cumva pâna la urmă. Foarte probabil că s-ar întoarce la tine dacă ai spune că ești dispusă să faci sex.Da pe urmă n-ai nici o garanție că nu devii doar un trofeu pe lista lui. Dacă ai avut curaj și ai așteptat până acum mai bine roagă-te lui Dumnezeu pentru viitorul tău soț cu care El știe că ai fi fericită și ai încerdere în EL pentru căsătoria ta și ori il va schimba pe cel de care te simți atrasă acum sau va aduce pe altcineva în viața ta care va fi încântat să se căsătorească cu tine. Și eu m-am crezut la un moment dat foarte îndrăgostită de cineva dar m-am căsătorit cu altcineva și e mult mai bine așa.
Dacă vrei să faci doar sex cu el, întoarce-te, dacă nu stai în banca ta.
Apropo, ce fel de călugăriţe ascultă manele?
Hauliu, daca n-a pus Salam sau nu-i stie macar ultimele hit-uri, ce sa faci cu inapoiatu' asta?
Io pe ale mele le verific sa vad si cum scrie. Daca nu-i cu d-astea cu Partikip, te iubeshk, n-are ce cauta la mine in bemveu.
HappynewCenusa întreabă: