Situatia este ca ea probabil acolo unde traieste si-a gasit un prieten.
Ce ar trebui sa faci este s-a incetezi cu mesajele de dragoste, daca faci asta, pur si simplu incearca s-a va cunoasteti dintii ca niste prieteni foarte foarte buni, dupa aia ve-i vedea.ca si va gasi interes in tine, dar virsta nu conteaza, principalu tu s-a fii indraznet... ea deja a trecut prin virsta ta si le intelege pe toate.
Daca esti prea insistent nu rezolvi mai nimic mai tare o enervezi lasa sa treaca ceva timp si dupa aia ii poti da un mesaj de genul; buna ce mai faci nu ne am mai auzit de mult daca ai timp si vrei poate iesim la o plimbare si vezi atunci cum iti raspunde si daca tot negativ iti raspunde las-o in pace ca mai sunt fete.Succes
Trimite un sms si indreab-o ce s-a intamplat? Daca ai suparat-o cu ceva sau poate ea si-a facut vreun prieten... si de aceea nu vrea sa mai pastrati legatura
Poate si-a dat seama ca nu ii convine diferenta de varsta. Sau poate si-a facut prieten intre timp si nu ar dori sa ii gaseasca intr-o zi mesajele de la tine.
Dar de ce nu o inviti undeva? Sa vorbiti mai multe fata in fata si sa va cunoasteti mai bine. Asta in cazul in care ea accepta.
Oricum mai bine comunici cu ea live decat prin mesaje.
Poate e de vina diferenta de varsta! Fetele se uita mereu dupa baieti mai mari. dar poti sa incerci sa fi doar amic cu ea!
Virsta puteai sa no mentionezi deoarece nu conteaza.
Cred ca ia te place doar ca o pune pe ginduri diferenta de virsta.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa o suni, sa-i srii mesaje. si cel mai important e sai dovedesti ca esti matur ca ai un comportament matur.
00Andreea008 întreabă: