anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M am intalnit cu o tipa de 2 ori in rest vorbim pe internet de 1 luna.
Discutiile in ultima vreme sunt cam asa non sens, cumva i-am spus ca ar trebui sa ne vedem mai des.
A spus ca nu stie ce vrea si trebuie sa fiu rabdator.
Cumva prelungirile astea de discutii pe internet personal la un moment dat le vad fara rost, fiindca nu ai ce discuta atat.
Iar daca nu e intalnire e cam degeaba, chiar daca are treaba sau nu etc.
Asa fata imi scrie vorbim mai scurt asa ma intreaba ce fac una alta da cam lalaiala. Acum poate sa fie si varianta gen hai sa imi dea putina atentie insa nu s convins de asta eu asa o iau.

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fratioare, cand iti spune ca nu stie ce vrea si ca trebuie sa fii rabdator, in traducere inseamna ca nu vrea sa fie cu tine dar n-ar prea vrea nici sa te indeparteze, pentru ca ii gadila in mod placut orgoliul sa aiba pe cineva care saliveaza dupa cooru' ei. Te va tine pe langa ea pana reuseste sa se combine cu ala dupa cooru' caruia saliveaza ea.winking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Tu ca bărbat, e de datoria ta când vorbești cu o fata pe net sa o inviți în oraș la un restaurant de lux și sa ii achiți consumația. Fata a văzut ca tu nu acționezi și s-a plictisit.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Daca simti ca iti pierzi vremea nu are sens sa continui.Din punctul meu de vedere e cam ciudata perspectiva amoroasa a celor din prezent.Cand vorbeam eu cu oameni pe care ii placeam pe internet, pai discutam macar 2-4 ore din zi, continuu, adica cateva raspunsuri pe minut sau un mesaj mai lung la fiecare cateva minute.Stiai clar unde incepe conversatia si unde se termina, niciodata n-a ramas nimeni pe hold/seen/unseen cum se intampla acum.
Daca tu zici ca iti ofera cate o replica la fiecare cateva ore sau zile, inseamna ca nu e interesata si/sau nici nu aveti nimic in comun.E penibil ca o discutie de jumate de ora in realitate sa se intinda in online pe 5 zile.Mergi mai departe si stai linistit, mai gasesti fete.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca nu știe ce vrea, ce sens are sa o mai lungești?

| sammie a răspuns:

Te tine in friend zone pana gaseste pe alt baiat mai frumos, cu mai multi bani, cu tatuaje, nu stiu ce mai vrea ea, si iti da seen. Nu-ti pierde timpul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te vrea.

| ClaRa91 a răspuns:

''A spus ca nu stie ce vrea si trebuie sa fiu rabdator.''
Corect. Fata are multe cereri.