Se folosea de tine pentru ca se certase cu iubitul ei. Ei o sa se impace si tu o sa pici aiurea in fata prietenului tau. Foarte bine ai facut ca n-ai cedat tentatiei. Eu una zic sa-ti avertizezi prietenul ce fel de fata are ca poate data viitoare cand o sa se certe sa nu cedeze altul in fata ei. fundita?!
Daca esti prieten bun incearca sa ti o conversatie mai ampla. Incearca sa intrebi ce dorea sa faca, sau ce doreste incontinuare.
Cel mai bine e sa l intrebi si pe amicul tau de ce s-a certat? Daca mai tine la ea?
Frate fete gasesti nu iti trada prietenii sunt singurii care raman langa tine si la bine si la greu.Las-o in lumea ei si mai bine suna-ti prietenul si spune-i ce face decat sa pierzi o prietenie mai bine pierzi o femeie.Crede-ma iubita mea m-a tradat cu fratimiu ( vitreg ) si imi venea sa ii omor pe amandoi
Boys before hoes. Afla si tu de la prietenul tau detalii si eventual intr-un final cerei acordul sa te intalnesti cu ea. Daca el vrea, sun-o.
Daca o placi, cel mai bine ar fi sa o suni si sa o intrebi daca ar vrea sa va mai vedeti. poate ca ce s-a intamplat in aceea noapte nu a fost doar o neintelegere.lamuriti lucrurile intre voi, cine stie, poate si ea simte ceva pentru tine, dar nu stie cum sa iti spuna.mult succes!:*
Mutubal întreabă: