anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am intalnit cu un baiat in club si mi-a cerut nr de telefon!
a doua zi am vb cu el...
apoi a aflat verisoara mea si s-a bagat...astfel in cat el s-a combinat cu ea...
nu stiu ce sa fac deoarece mie chiar imi place de tipu ala...
si nu stiu cum sa fac k si el sa ma plac...

6 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Daca el este cu verisoara ta...eu zic ca din respect pentru ea, nici macar sa nu te gandesti la el! Nu cred ca se merita sa faci o persoana din familie sa sufere, din cauza unui baiat. Pentru inceput cred ca ar fi potrivit sa vorbesti cu verisoara ta, sa vezi ce spune daca tine la el sau nu. Apoi trebuie sa te gandesti ca daca el a fost in stare sa te lase pe tine pentru ca a facut cunostinta cu verisoara ta, inseamna ca te va putea lasa cu usurinta pentru oricare alta fata ii trezeste interesulwinking

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Fii naturala, fara fite, fii informata, interesanta, curata, manierata, imbracata interesant, aparte, razi discret/elegant,... si incearca sa ai si o discutie cu verisoara ta - nu e frumos ce a facut - chiar daca poate arata fizic mai bine ca tine?! - atunci trebuie sa te porti si mai inteligent! SUCCESS!

Janina
| Janina a răspuns:

Incearca sa te comporti cat mai normal cand sunteti toti si daca se poate, de preferat sa o faci pe draguta verisoara sa pice cat mai nasol in fata lui laughing

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu sincera sa fiu as renunta la el pentru verisoara mea insa daca u chiar il iubesti atat de mult cel mai bine este sa te porti cat mai bine, fi naturala, imbracate cat mai bine si nu in ultimul rand fi u insati.happy
Succes!happy

| JustMeFlory a răspuns:

Ce verisoara! de ce s-a bagat ea? Fii tu insutii si discuta cu el despre ce s-a intamplat! nu e deloc frumos ca s-a bagat verisoara ta cand tu ar fi trebuit sa fii cu el!winking

| AllenTJ a răspuns:

Mai sunt baieti pe lumea asta, nu te mai panica happy