Nu esti insarcinata daca nu a ejaculat, sunt sanse foarte mici. Daca zici ca nu aveai ciclul regulat tocmai asta e. Iti intarzie doar cum ti-a mai intarziat si altadata. Eu unu nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Dar fii atenta ce faci cu prietenul tau de acum incolo
Poti fi insarcinata, desi riscul nu e foarte mare. De asemenea, e posibil ca dezvirginarea, mai ales fara sa fii excitata sa fi fost receptata de organism ca o agresiune si sa reactioneze ca atare. Fa totusi un test de sarcina si apoi, urgent, la ginecolog.
Nu cred ca esti... dar nu se stie
fa-ti un test de sarcina.
si zii sa bage mai incet.
Cine stie cum,, v-ati jucat,, voi. De-a mama si de-a tata?
Am spuns`o de 1000 de ori si o mai repet: atata timp cat nu o faceti cu prezervativ exista riscul de sarcina si inca foarte mare.Degeaba a zis el ca nu a ejaculat in cazuri de astea fi tu precauta si ia`ti,, masurile de siguranta,, inainte sa,, v-a mai jucati,, pentru ca iti pui in pericol si sanatatea ta dar si riscul unei sarcine nedorite.Acum nu mai ai ce face mai asteapta putin si daca nu`ti vine menstruatia fa un test de sarcina sau du`te la ginecolog.Bafta si data viitoare fi mai atenta