Mai bine iti iei de la farmacie un test de sarcina, si aflii singura. Eu nu cred ca ai ramas, dar sti cum se zice.Afla mai intai tu si dupa ia de la altii idei...Bafta.Succes!
Pai nu in toate cazurile calculul ovulatiei e corect. In cazul tau cred ca e vorba de o revenire de ciclu sau de o infectie urinara. Asta nu inseamna ca nu poti fii gravida. Din pacate o sa mai stai cu emotii.nu stiu daca cineva iti poate spune sa stai linistita ca nu esti gravida. Nu stii cand vine bucuria. Singurul motiv pentru care trebuie sa stai linistita este ca oricum nu poti schimba nimic. succes
Este posibil sa fie spottingul de fixare a embrionului fiindca a aparut exact in perioada in care te-ai astepta la asta. Nu poti avea simptome de sarcina mai devreme de 15 zile dupa aparitia nidatiei (marcata de sangerare). Faptul ca ai mai facut si alta data sex neprotejat nu este o garantie. O data e ca niciodata.
Calculul ovulatiei este unul probabil. Ea poate avea loc cu totul in alt moment. daca nu ai facut teste de ovulatie, nu poti sti cand a fost ovulatia in mod real.
E posibil, totusi, sa nu fie sarcina (desi e cel mai probabil sa fie). E posibil sa fi luat de la partenerul tau o boala cu transmitere sexuala (blenoragie, de exemplu) si sangerarea sa se datoreze acesteia.
E posibil, de asemenea, sa ai o dereglare hormonala independenta de contactul sexual.
In orice caz, deocamdata poti doar sa astepti. testul de sarcina se poate pozitiva dupa minim 7 zile de la aparitia sangerarii de fixare a embrionului, asa ca nu are rost sa-l faci de-acum. saptamana viitoare vei face doua teste de sarcina, in doua zile diferite, folosind prima urina de dimineata (primul in a opta zi de la apritia sangerarii, al doilea dupa doua sau trei zile). Apoi, indiferent de rezultat, vei merge la ginecologul tau.
Am sperat ca nu ar putea fi asa de grav. dar sunteti siguri ca e posibil sa fi aparut vreun spermatozoid?, adica... a fost ceva foarte rapid, imediat dupa ce ne-am dat seama ca a intrat, am scos-o, si era exact prima zi dupa ce s-a terminat ciclul. o posibila sarcina ar fi ceva absolut devastator pentru mine, si nu vreau sa stau ingrijorata