| croissant a întrebat:

M-am logodit, totul bine, insa acum ar trebui să mă mut la el, dar detest zona in care sta (Fundeni Residence). Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ai cateva solutii;
1 te muti la el, chiar daca zona nu-i pe placul tau
2. te muti la tine
3. va mutati cu chirie in zona care-ti place
4 va despartiti sau stati separat, pana va casatoriti si decideti impreuna unde veti locuii.

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Dupa intrebarea pe care o pui aici dai de inteles ca esti o copila inca. Discutiile de acest fel le ai cu logodnicul tau. Cu el trebuie sa discuti, nu sa intrebi nescunocutii ce sa faci in situatia asta. Spune-i ca nu iti place zona, motivele, si vedeti daca va permiteti sa luati apartament/casa in alta zona.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La cate intrebari despre "nu imi place iubitul meu" ai, de ce mergi inainte cu el?
A, ca altul n-ai gasit...
Scuze. Casa de piatra!
Daca e proprietate si nu chirie, te obisnuiesti cu cartierul. Daca e chirie, convinge-l sa o schimbe.

| Drimmero a răspuns:

Cumperi un apartament pentru amandoi daca zona aia nu-ti place.

| haileewatson a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el deschis? Te-ai logodit cu iubitul pe care spuneai ca nu il suporti? Doamne

| iulia0514 a răspuns:

Roagă-l sa căutați ceva de închiriat în alta zonă dacă nu te simți în siguranță!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fundeni Residence e pentu oameni săraci și e în zonă proastă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apartamentele sunt mai ieftine și decât în Ferentari.

| vodami92 a răspuns:

Pai daca te-ai logodit asa ai crezut ca iti merge bine!

| dariaflorina a răspuns:

Ii explici frumos situația, că ție nu îți place acolo, zona in care sta și îi spui și de ce, și încercați să găsiți un alt loc sa stați cu chirie(daca nu puteți cumpăra apartament) sau va luați apartament, garsoniera. Alta varianta nu vad.