Nu va mai obositi sa raspundeti...intrebarea nu era daca sa fac asta sau nu? ci ce scuza sa inventez.nu vreau predici de.ar trebui sa stai acasa. nu sunt genul de persoana care atunci cand hotaraste ceva sa isi schimbe parerea.
imi pare rau daca va supara oarecum comentariul asta, insa asta e. nu a raspuns nimeni la ADEVARATA mea intrebare
Buna.imi pare rau ca, la o vrasta asa mica te cnfrunti cu probleme asa mari.eu cred ca iai fi de ajutor daca ai sta cu surioara ta si ai ajut-ao prin casa, daca o sa lucri fara ca ea sa stie poate se supara cand o sa afle si atunci o sa aiba o grija in plus.eu nu stiu ce sa iti zic mai mult decat sa aveti grija de voi si mult noroc.
Eu zic sa stai acasa,sa asculti si sa ai grija de sora ta.fa curat, spala vase, etc lucruri pe care le-ar face ea acasa.asa i-ar ramane timp mai mult liber si ar putea gasi un serviciu in plus cum ar fi ingrijirea unui om sau curatenie intr-o casa si asa castiga mai mult.asa ai `putea sa o ajuti.sa lucrezi tu...s-ar supara daca ar afla, crede-ma! fundita