| iAngel a întrebat:

M-am mutat la un liceu nou, sunt clasa a10 si suntem 26 dintre care 7 baieti. vreau sa zic ca sunt multe fete si multe fete din liceu se uita la mine, pentru ca sunt nou sau nu imi dau seama de ce, dar eu vreau sa le bag in seama ca ele ma baga in seama, imi spun ce faci, arati bine etc, dar mie mi-e frica sa continui o conversatie gen "fac bine"etc sa nu o duc prea mult si pe urma sa ma incurc, adica sunt timid. cum sa scap de timiditatea asta ca ma enerveaza la culme angry, daca vad o fata foarte frumoasa si ma baga in seama mi-e frica sa nu ma inrosesc si plec de acolo!(mai mult)

7 răspunsuri:
| LaMisto a răspuns:

Ce dragutbatting eyelashes

| DinaTina a răspuns:

Exista o singura solutie. Fa-ti laba in fiecare zi inainte de a pleca la scoala sa vezi cum iti creste curaju. laughing

| Cristi1998 a răspuns:

****lewinking

| iAngel explică:

Auzi dina nu mai bine mi-o faci tu?

| mgtow a răspuns:

Gandeste-te ca poti sa dai mai mult din tine, cand vezi ca te blochezi ii zici ei ce face, incepi sa pui intrebari si asa iti vin idei in cap.

| iAngel explică:

@Misogin adica cand vad ca ma rusinez sa o intreb ce face? nu e cam ciudat?

| LorryDulce a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva iesit din comun,fi mai increzator si ia-o usor,poarta discutii normale legate de scoala,ca tot esti nou,filme, muzica chestii obisnuite si usor, usor lasand lucrurile sa vina de la sine te vei obisnui si va fi ok.Nu ai nimic de pierdut, nu iti fie teama sa vorbesti cu o fata.