| JammyBrooks a întrebat:

M-am plictisit de el. vreau sa ne despartim dar nu stiu ce sa ii zic, nu a gresit cu nimic si nu as vrea sa fiu nepoliticoasa.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Veratu a răspuns:

Pai daca esti o fire mai timida ii poti lasa un mesaj sau chiar il poti suna, daca te simti in stare ii poti spune in fata in felul urmator:
"Hei, asculta, de la un timp de vreme simt ca relatia noastra nu mai e cum a fost, si nu mai pot continua. Nu vreau sa te superi pe mine, dar chiar nu mai pot, si as dori sa ne despartim.

| JammyBrooks explică (pentru SuckDreamLoveH):

Nici pe departe

| LoveSleep a răspuns:

Spune-i cum vrei, daca tine la tine o sa doara la fel de mult.

| Aasdfghj a răspuns:

Ii spui ca nu mai simti nimic si cel mai bine este sa va despartiti.

| nicusor95 a răspuns:

Trebuie sa ai curaj si sa ii spui in fata de ce.nu sa ii trimiti un mesaj.pentru ca nu ti-a gresit cu nimic macar atat merita.sa ii dai vestea fata in fata la un suc sau ceva in care sa ii explici ce si cum

| SkyPilot a răspuns:

"Nu mai simt nimic pentru tine" spus in fata este perfect!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Fii sincera cu el si spune-i ca nu mai merge, ca vrei sa va despartiti. Mai rau e sa stai cu el de mila sau din politete. Poate o sa se supere la inceput, daca el tine la tine, dar o sa-i treaca.

| KillMePlease a răspuns:

,,Te-ai plictisit de el?''
Of, of, of, ii spui ca nu mai ai sentimente pentru a sa persoana si daca e stabil psihic va intelege (mai ales daca nici el nu mai are sentimente)

| Foxyyyy a răspuns:

Cum sa te plictisesti de el? La inceput cand v-ati cunoscut n-ai vazut ca e o persoana plictisitoare? Nu inteleg genul asta de lururi, ce mai exact te plictiseste? Puteai discuta cu el despre asta, nu sa renunti asa usor, dar asta e doar gandirea mea laughing.