Bogdane,relatiile la distanta te fac sa suferi cel mai mult si se pastreaza cel mai greu.
Tu o iubesti, ea ti-a demonstrat de multe ori acelasi lucru.
De ce lasi mintea ta sa alerge numai la rau?
Intr-o relatie, fara incredere nu faci nimic.
Trebuie sa stai si sa-ti educi creierul si inima sa invete sa aiba incredere.Stai de vorba cu tine si gandeste logic.
De ce ti-ar face atat rau fiinta care te iubeste atat de mult? Da,paranoia are si ea,logica ei,dar e logica disperatului,a omului care nu are incredere in persoana proprie!
De ce esti asa nesigur de tine? Consideri ca nu ai suficiente calitati sa fii iubit? Nu-i o prostie?
Fii mai calm,controleaza-te si ai rabdare.
Numara zilele care au mai ramas,stabileste in masura in care poti un mic program de vorbit cu ea(seara la ora H,de exemplu),insista sa aiba telefonul mereu pe-aproape si lasa-i toata libertatea!
Crizele tale de gelozie nu fac decat sa inrautateasca situatia.
Nu poti decat sa-ti faci sange rau si pe ea sa o jignesti,sa o ranesti si sa o indepartezi de tine.
Fa in asa fel incat ea sa se nelinisteasca de ce nu mai esti gelos,atunci vei vedea! Las-o "libera",nu intreba,nu cere amanunte,nu te dispera.
Daca arzi de nervi,sun-o,dar o singura data.
Daca nu-ti raspunde pe mess,iesi si nu mai intra in seara respectiva,chiar cu riscul sa-ti pierzi somnul.
Intr-o saptamana,ea va fi aceea care va lua foc,prea mare e schimbarea,ce s-a intamplat,poate ai pe altcineva!
Asta,daca nu-ti place linistea sau,repet,daca preferi in locul unei relatii calme si plina de incredere sa aveti o relatie cu draci si schizofrenii.
Sfatul meu e sa te calmezi.
Sa astepti.
O sa ajungi langa ea.
O sa-i privesti ochii si-o sa-i auzi inima.
Astea,nu mint.
Dirijeaza lucrurile in asa fel, incat cand vei fi langa ea, sa fie tot ale tale!
Mult noroc!
Mai continua tu asa si o vei pierde in cel mai scurt timp posibil! Daca o relatie nu se bazeaza pe incredere, singura solutie viabila este despartirea! Asa ca, think about it!
Dar am incredere in ea, dar uneori nu stiu ma ia asa o PARANOIA foarte mare o iubesc enorm si ea la fel pe mine si as vrea sa incetez odata cu toatea astea.