| toxic_3876 a întrebat:

M-am reindragostit de fostul meu prieten!
Sunt cu un tip de 2 luni, ne intelegem superb, dar. de 2 luni a intrat in schema fostul prieten la care inca tineam. M-a facut sa tin din nou la elstraight face
Ce sa fac? Sunt dezorientatastraight face
Help.

6 răspunsuri:
| Deeiu a răspuns:

Daca tu ai impresia ca fostul s-ar putea impaca cu tine si de data asta ar fi ceva mai serios[daca vrei sa fie serios] da-i papucii actualului[nu are rost sa-l tii drept paputoi si tu sa iubesti pe altu'. ar fi nedrept pentru el sad].
take carekiss

| Dana_8418 a răspuns:

Ceau...ai grija ca fostul prieten sa nu vrea de fapt sa ne desparta de actualul tau prietenbatting eyelashespai vezi si tu la care ti mai mult daca ti la el impacate dc nu? poate s-a schimbat baiatulhee hee

| mgtow a răspuns:

Fostul a fost trecutul daca revii cu el sil lasi pe actualul o sa sufere, daca nu accepti pe fostul si tii la actualul e mai bine asa. Tu decizi dar nu-i bine sa tii la 2 baieti deodata fii tu cu acutalul prieten si lasa-l pe fostul pentru ca asa se mai invata minte

| mystik a răspuns:

Exact in situatia asta ma aflu si eu acum.eu insa nu as prefera sa cad din nou in plasa fostului de aceea imi continui relatia cu actualul.
nu mai privi in urma, lasa-l si mergi mai departe, nu tine sa te intorci la el, odata ce relatia voastra nu a mers atunci, care ar fi cazul sa o reluati ce s-a schimbat intre timp? ai grija ce faci solutia la acest caz se afla la tine! multa bafta

| keepwalking a răspuns:

Eu sunt in aceeasi situatie numai ca eu sunt baiatul nu fostul si ea acum cica este confuza si avand in vedere ca a stat cu el 4 ani dar el se purta f urat chiar o batea. si totusi.se indoieste. exagereaza si traieste in amintiri.si s-ar putea sa ramana fara amandoi.pe mine sa ma piarda cu el sa nu mearga.iti las adresa mea de mail andreicristian87@gmail.com mi-ar face placere sa discutam mai mult

| Hata a răspuns:

Pai eu cred ca nu te-ai reindragostit...pentru ca de fapt nici nu cred ca ai incetat sa-l iubesti in acest timp...stii u vb aia'Ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust'big grin