Fa-l si tu! Cum adica el te saruta si apoi sunteti doar prieteni nu? Se crede mare gigolo? Pur si simplu la petrecere nu il bagi in seama delocc. dansezi si tu cu altii, vorbesti cu altii. trateaza-l cu indiferenta ca tot el o sa vina la tine o sa vezi! A vazut ca iti place de el si acum isi da importanta. nu ii suport pe baietii astia! Sa zica ma frate de la inceput. aiurea. Bafta oricum:* Ti-am spus.parerea mea.indiferenta doare cel mai tare.Si nu te lasa calcata in picioare! Fa in asa fel incat sa fi in avantaj mereu!:*Capu' sus
Da i-ai putea da o lectie! Dar depinde mult de sentimentele lui. daca are ceva acolo pentru tine ii va cade fata sigur! Dar daca e un mameluc atunci e bine sa iti indrepti privirea spre alt baiat! Multa bafta!
Mai baiatul acesta e genul acela fustangiu, o seara cu una, o seara cu alta si tot asa. O sa fie poate putin ranit la orgoliu ca l-ai lasat, si poate chiar iti va arata asta, dar tot degeaba. Daca iti va arata ca ii pasa tu apoi te vei framanta ca vai poate ma place...si chestii de genul. De fapt e doar o tactica sa te tina dupa el!
succes
Mai parerea mea este ca baiatu' simte ceva pentru tine si a facut asta doar ca sa iti arate ti ca "nu-i pasa" pentru ca tu sa te straduiesti mai mult -.-" oricum daca faci asta la petrecerea respectiva si daca il ti un timp in "probe"(adica dai impresia ca-l placi apoi te razgandesti si tot asa'''il ti pe jar)vei vedea ca apoi tot el va veni la tine si iti va cere sa fiti impreuna ca doar asta inteleg ca vrei.Te pup si bafta!
P.S.:Sa-mi zici ce ai facut
Din c am citit toti credeti ca ar trebui sa faca asta, dar eu sunt de alta parere daca ai sa faci asta ai sa devi exact ca el, ba chiar s-ar putea sa te injosesti in ochii lui, parerea mea este ca mai bine il tratezi cu indiferenta o sa il ranesti mai mult decat ai crede si asa ar vedea si el ca u nu esti o fata/femeie care cauta o aventura ci una serioasa care are nevoie de o astfel de relatie bazata pe sentimente, incredere multa bft si distractie placuta!