Fetele pe care le crezi tu panarama au o varsta cam intre 15-19 ani. Nu te astepta la o relatie serioasa cu cineva in liceu, pentru toata lumea vrea sa experimenteze in acea perioada.
Nu asculta ce iti spune societatea sa faci, nu te lua dupa toti ca ai nevoie neaparata de o iubita la 14-15 ani ca sa te integrezi si sa te simti *fericit*.
Tine-te ocupat cu hobby-uri, teme, scoala, jocuri etc. pentru ca nu ai nevoie de asa ceva la varsta ta. Este inutil, mai ales ca vei gasi rar ceva *serios* in generatia ta.
Offff... of of cum ne asemanam noi 2 ca doua picaturi de apa... E rau ca nu faci primul pas, eu eram la fel inainte pana am inceput sa devin mai indrazneti iar acum imi merge foarte bine cu fetele, daca nu poti sa fii indraznet zile cu subinteles ca ai vrea sa stai cu ele Sper ca iti sunt de ajutor
Bună!
Nu te lua după lumea asta SCÂRBĂ!
Şi mie mi-e SCÂRBĂ în ce lume trăim,vai şi amar,am ajuns rău,lasă că dacă mai trăia Ceauşescu n-ai mai fi văzut tu aşa ceva,du-te mă de aici!
Mulţumeşte-le la dragii care au vrut democraţie,Doamne că-mi doresc să nu fi întâmpinat idioatele astea de vremuri!
Stai cuminte,ai toată viaţa înainte, nu te grăbi să faci pasul decât atunci când eşti pregătit cu adevărat, n-are rost să te grăbeşti niciodată, ai timp berechet, nu se gată lumea acu.
Te pup!
Mda, ai dreptate...
Dar NU toate fete sunt niste panarame. de exemplu eu, si eu am (aproape) tot 15 ani si nu am prieten, chiar daca toti/toate au prieten/prieten pe mine nu ma deranjeaza acest lucru, poate sa i-l tina si pe dumnezeu de un picior ca nu conteaza ( pentru mine)
si in plus crezi ca a avea o prietena te face mai destept, nu nu cred asta, mai mult iti da batai de cap( iti garantez asta) si daca mai vrei sa vorbesti cu cineva de varsta ta ( adica eu ) iti las id-ul pe privat si mai discutam
Nu am decat Facebook din păcate,
Atunci da-mi facebook-ul!
Nu gandi asa, exista si fete DIFERITE Mie una nu imi pasa de banii aspect fizic si din astea, toate se duc, doar bunatatea si dragostea ramane. O sa gasesti sigur o fata mai diferita de celelalte, mie nu mi-e rusine sa accept ca multe fete ma,, barfesc,, ca ascult Hip-Hop..nu vad problema, dar chiar mi se rupe
linarkfts întreabă: