| Andrei101010 a întrebat:

M-am saturat de ea! Acum de 2 zile zice ca se simte rau.E insarcinata si a fost la baie si a zis ca avea 2-3 pete mici de sange.Dar dupa nu a mai avut nimic.Dar dupa zice ca au luat-o durerea de burta si spate si nu poate sa stea decat in pat.Are si tensiunea mare. Abia poate sa mearga.Dar nu face nimic in casa aia! Nu mancare nu curatenie de cand a zis ca se simte rau.A tipat la mine si mi-a zis:Tu chiar vrei sa avortez in fata ta?! Sau sa mor?!
De atunci nu am mai vorbit cu ea.E o nesuferita.Ce sa-i fac?

19 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Ce varsta ai tu? Sti macar cum a ramas insarcinata sau inca mai crezi ca un copil il aduce barza?
Daca se simte rau, tensiunea mare si sangerari trebuie sa mergi cu ea la spital nu sa o pui sa faca curat si mancare cum naiba sta femeia aia cu tine nu stiu.Eu cred ca esti un trantor care vrei doar sa stai in pat sa f...ti si sa ti se serveasca mancarea la pat iar eu in locul ei ti-as pune bagajele la usa tie sa mergi la mata sa faci figurile astea.

| Emilian65 a răspuns:

Daca este sotia ta, nu ai ce face mai mult decat divortul.

| minrest a răspuns:

Dar tu nu poti sa faci mancare? Eu fac, cand am chef, si am chef cel putin de trei ori pe saptamana. Tu pui un om cu tensiune mare sa munceasca? Asculti manele, este? Esti cocalarul tipic.

| sofisis a răspuns:

Deci esti...wow. Pe bune.
Tensiunea arteriala mare in sarcina reprezinta un risc enorm atat pentru fat cat si pentru mama.
Sangerarile oricat de mici iar reprezinta un risc de pierdere a sarcinii.
Oboseala este crunta in perioada sarcinii, mai ales daca a trecut de primele 4 luni de sarcina.
Si sincer, tie iti cade rangul sa faci curatenie si mancare? Si daca acum zici ca nu face nimic, stai sa vezi haosul naibii dupa ce apare copilul laughing) Atunci NIMIC nu o sa fie la locul lui. Vase nespalate cu zilele, haine la fel, haos total.
Ai peste 18 ani? Ca nu pari deloc. Ai o gandire atat de imatura, de egoista si de misogina ca mi-e mila de saraca fata.

| sofisis a răspuns:

Auzi, de curiozitate...e copilul tau?

| SG1995 a răspuns:

Prietene mi-e mila de aia, cica femeiile isi aleg parteneri, se pare ca media alege dobitoci.

| GoldenZenith a răspuns:

Măi sa fie! Te-ai saturat de ea. Când dădeai din popou, cred că nu mai erai așa sătul.
Mai nou, ea e acolo doar să îți facă ție mâncare și curățenie?
Are tensiune și de abia merge? Eu zic că dacă încă nu este in coma sa se apuce să facă pe menajera pentru tine. Doamne ferește să se gândească la copil sau la sănătatea ei! Are o bestie de hrănit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati tonti aici, unu dupa altul. Voi chiar nu vedeti ca e la misto intrebarea? E imposibil ca cineva ca asta sa existe.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Zici? laughing)
Te-as contrazice sa stii tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Cunosti personal sau doar presupui ca exista?

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Cunosc personal. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Naspa atunci. As fi bagat mana in foc ca nu exista asa specimene. pacat

| Ara997 a răspuns:

A o SA CITEASCA TOATE FETELE SI SA BAFGE LA CAP!
cam asa arata o " relatie " -in mintea unor barbati

vai de capul meu.

da tu n-ai auzit de responsabilitate?- esti si direct si indirect responsabil de starea ei.
sau ai luat-o sa faca curatenie, mancare si sex.
si daca nu mai merg rotitele la robotel, il arunci si iei altul

| Ara997 a răspuns:

N-ai mai vorbit cu ea?
poate -o gasesti moarta (Doamne_fereste!)
treziti-l careva pe junele asta!

| kandaraki a răspuns:

Tu ori esti prost ori te prefaci. Pai daca e insarcinata sa stii ca fata are schimbare de dispozitie, asa ca trebuie sa o rabzi. A fost bine cand ai calarito? acum rabda. Nu plange, nu esti copil, fa tu curat si mancare, nu ai sa mori de la asa efort!

| anamaria82726 a răspuns:

EA E NESUFERITA? Cred ca glumesti. Esti baiat si nu stii cum e cu sarcina. Sunt niste dureri de NEEXPLICAT pentru un baiat. Ok? Cred ca ai putea sa o ajuti cu mancarea si curatenia pana naste. TU esti un nesuferit ca ai risca un copil pentru o portie de mancare

| venividivici2017 a răspuns:

Mancare si curatenie poti sa faci si tu, nu neaparat ea trebuie sa le faca pe toate. Odata ce sunteti impreuna, lucrurile casnice se fac impreuna, asa este normal parerea mea! Eu de aproape 4 ani, fac astea de unul singur si sunt mandru ca am invatat si fac ceva, ceva de care fugeam in trecut.Invata sa gatesti, prepara-i si tu ceva, apuca-te de curatenie, foloseste masina de spalat iar situatia va fi altfel!

| petitconseil a răspuns:

Tu esti tatal copilului ce il poarta ea? Pune mana si fa curatenie, nu astepta dupa o femeie gravida! Invata-te sa faci mancare! nu sta si astepta ca tot ea sa te serveasca! Sa iti fie rusine! Nu pot sa cred ca mai ai curaj sa pui intrebarea asta pe aici!