anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M am Saturat De fetele De Romania "voi nu?
De Fitele lor figuri si tot asalaughingVoi nu?
Mi as dori sa cunosc o fata Asiatica!
Voi cam Ce ati vrea sa cunoate ti?

Răspuns Câştigător
| Cosmiinna a răspuns:

Ai dreptate, dar şi băieţii sunt la fel happy figuranţi şi miştocari deci. nu sunteţi cu nimic mai speciali decât fetelelaughing), şi normal că dacă te duci la una ce se crede vedetă o să-ţi dea cu flit şi te face şi de cacao, de ce nu puteţi voi umbla după fete modeste şi la locul lor? ai încercat vreodată să abordezi o fată liniştită? îţi zic eu că nu, dar măcar încearcă happy

35 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Mai bine ai pune mana pe o carte de romana,, sa o cunosti,, si la propiu si la figurat...
ai MARE nevoie...happy

| sorinL1 a răspuns:

E un fenomen prezent peste tot pe glob... se cheama prostie. Unii nici nu isi dau seama ca sunt afectati de ea.

| Trolli a răspuns:

Fugi in Iad, daca nu-ti convine.

| Trolli a răspuns:

Sau mai bine fugi la scoala, dar repede.

| alina58 a răspuns:

Sunt curioasa cum te-ai intelege cu o fata din asia...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Şi eu m-am săturat de agramaţi, ştii cum?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O sa ai nevoie de o manusa daca chiar te-ai saturat de toate, asa ca protectie sa nu te arzi prea tare la mana happy.

| VadTot a răspuns (pentru Cosmiinna):

Esti cumva o fata Linistita? Uite De Dragul Tau voi incerca sa Te abordez On linelaughing)? De unde sti ca nu am incercat sa abordez o fata linistita de unde sti tu cit de linistit sunt eu? Ma cunosti atit de bine?laughingTu imi pui intrebari tu imi si raspunzi? Ce amuzanta esti chiar imi placi cati ani ai? esti majora? Cred ca nulaughinghai te pup youlaughing

| VadTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Sti ce fac Pe destepti ca tine? Un ChaCha Mare Asa De la distanta mare asa un chacha agramat pe gustul tau sti?

| Cosmiinna a răspuns (pentru VadTot):

Si care e treaba cu majora? minorele ce au?laughing)) hai ca esti mai nebun ca mine, bafta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Sunt deşteaptă de fapt.
Te rog frumos să înveţi să scrii cu majusculă doar când e cazul, că nu pari mai interesant. Şi cred că tu nu ştii ce înseamnă ''agramat''. Ok, se rezolvă: http://dexonline.ro/definitie/agramat. După, să vii cu glume de doi lei.
Tu îndeplineşti toate condiţiile definiţie. Ceau, ceau!

| VadTot a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Sti ce fachiu? s au vrei sa ti zic pe romena? Fac un Cha cha pe tine? tu Desteptaciune s au desteapta lu peste mare! sti ce mandru sunt ca sunt agramat? Uite De Dragul tau si tuturor care ma corecteza si jigneste ca sunt agramat imi voi schimba si imi voi spune agramatu; Bai Desteapt o De Ce Te chinui sa ma jignesti daca sunt agramat chiar asa de jos te cobori pina la un agramat eu daca as stie asa de bine limba romana cum o sti tu nici nu m as cobori sa stau de vorba cu agramat Daca eu am nevoie de o carte tu ai Nevoie De CoDuL BuNeLoR MaNiErE! Daca Nu ti permiti Sa ti l cumperi ti l FacK You Cadou eu Tie Cu mare Drag!

De Codul Bunelor Maniere ai auzit? Ai mare nevoie!

| VadTot a răspuns (pentru Cosmiinna):

Bine Vrei sa Te si Cresc? offf hai si tu Bafta! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VadTot):

Tu nu ai bune maniere dacă m-ai jignit cum ai făcut-o. Eu am vorbit frumos, nu vulgar, ci ţi-am explicat chiar civilizat şi manierat, ba chiar te-am rugat frumos. Tu de gramatica limbii române ai auzit?

| Paulla a răspuns:

Şi eu m-am săturat de misogini agramaţi care se cred interesanţi.
Cum spune şi Jelli, eşti un agramat care duce lipsă de bunul simţ! Mă mir că ai auzit de bunele maniere căci duci lipsa clar de ele.
Şi doar aşa, ca idee, tu n-ai nici o şansă să înveţi coreeană atâta timp cât nu cunoşti limba maternă.

Crede ma ca sunt satul de persoane De Genul tau! Pe cuvintul meu Cel mai bine era sa te evit total si sa ramai asa Desteapta cum esti nu meriti nici un cuvint de al meu Crede ma ca regret ca ti am raspuns dar cind persoane de genul tau si sunteti aasa de multi Pacat Ca Deti o gramatica atit de buna daca o folosesti doar pentru a jigni Adica nu inteleg De ce Te cobori pina la nivelul meu? eu daca as fi in locul TAU NU as avea ce vorbi cu agramat asa cum sunt eu Nu Are Rost ok? Asa Ca Vezi ti de ale tale si pe viitor Evitama La Cit de agramat sunt eu S au esti rasista? S au poate chiar nu am voie pe acest site ca nu detin o buna Gramatica? Dar Bine bine Care i diferenta intre mine si tu? Eu nu detin o gramatica buna Dar am O Educatie Aparte Insa tu Deti o Gramatica Buna Dar din Pacate Educatia ta Este Zero

| Kazimir a răspuns (pentru VadTot):

Uuuu am gasit un idiot mare pe site. felicitarile mele ai spart recordurile. keep it up

| VadTot a răspuns:

Cred Ca duci lipsa De Un sexc pe Bune nu i asa? Uite am un prieten care lucreaza la Gradina zooloogica Ce zici Vrei sa o visitezi?

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru VadTot):

Eu sunt om fata de tine ...crede-ma happy.App nu stiam unde te-am mai vazut eu.la gradina zoologica fain de tine sa ce zic thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kazimir):

Încep să am dubii dacă nu e doar un amărât de troll.
P.S: Kazimire, nu te-am mai văzut de vreo două luni pe aici. Bine ai revenit.

| VadTot a răspuns (pentru Paulla):

Bai Amarat o eu sunt agramat Dar tu nu ai pic de educatie in tine Si mai presus de toate Nu inteleg de Ce te cobori atit de jos daca eu sunt agramat?laughing)

| VadTot a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Degeaba esti om Daca ti lipseste Educatia laughing)Sincer Ce Virsta ai?laughing)

| Paulla a răspuns (pentru VadTot):

Cu siguranţă sunt mai bine educată ca tine, un agramat fără bun simţ. Tu spui că mă cobor la nivelul tău, eu spun că râd de tine.

Education have a zero laughing)

You certainly are worse than me

| Paulla a răspuns (pentru VadTot):

You wish.
Da ia stai, că am înţeles ce vrei să faci. Nu ştii română şi încerci cu engleza. Tot agramat rămâi.

| Kazimir a răspuns (pentru anonim_4396):

N`am avut chef tongue s`a cam pierdut farmecul site`ului care e plin de pseudotrolli... mersi ^^

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru VadTot):

Am mai putini ani decat tinewinking da am mai mult creier de 100 de ori decat tine...care este in avantaj thinking

| elasexygagica a răspuns:

Asiaticele sunt bune la gemetelove struckbatting eyelashes