Pai mai diana, vb cu parintii tai si fa un "pact" sa zicem asa sa te lase 1 saptamana - 2 saptamani cu el si tu sa-l ingrijesti sal scoti afara sa te joci cu el sai dai de mancare si parinti o sa te vada ca iti place si ca te face fericita un catel. Poate asa se rezolva. Si la mine a fost aceeasi problema cu un pitbul era mic si acum inca il am are 1 ani si asa am proccedat si eu si s-au razgandit. Bft sper sa te lase ca e misto sa ai un catel sa
vezi
@dianaprintesa Vezi ca exista o carte "Gramatica Limbii Romane".
Pff. scuze am incurcat materialele... ai nevoie de un "Abecedar.
Da, e doar un copil. Insa, inainte sa puna asemenea intrebari ar trebui :
1. Sa scrie corect.
2. Sa nu posteze ca un copil. Sunt absolut sigur ca daca posta aceasta intrebare in alt mod putea primi raspunsuri concrete.
Auzi mai mhn24 da tu cati ani ai ma puta 6 sau 8? AA ai invatat si tu sa intri pe TPU singur ma? Auzi ia vezeti de problemele tale si nu mai vorbi aiurea
Nu mai nu am 7 ani am 10 si nu vreau sa aud raspunsuri cu gen,, trebuie sa te maturizezi,,
Mhn24 esti o... nu team obligat sa raspunzi asa ca trebuia sa-ti cam vezi deale tale si inca ceva, cei care spun ca nu sunt sau nu par responsabila, ei nu ma lasa ptc in vara o sa plec i Italia si ei spun ca atunci o sa moara dar eu vreau ca atunci sa-l las la bunici.mhn24 iti mai spun inca o data ca nu e frumos ce faci si ca ar trebuie sa iti taca papagalu, tu in loc sa dai raspunsuri ajutatoare spui unui copil Fată, tu trebuie să te spânzuri. deci se vede ca esti adusa de la socola.
Mai, eram grabita atunci cand scriam si nu cred ca voi cand scrieti la tastatura nu ati gresit niciodata
Dar nu v-aţi făcut cont aici să folosiţi un limbaj neadecvat, din câte ştiu ai bifat o căsuţă în care eşti de acord cu Termenii şi condiţiile acestui site, dacă cauţi pe acolo pe undeva ai să îţi dai seama că ai încălcat ceva... vorbiţi frumos şi comentariile care conţin jigniri nu îşi au rostul...nu eşti vreun Sfânt să îti dai cu părerea despre alţii ci doar să raspunzi la întrebare dacă ai un răspuns cel puţin adecvat! am încheeat. punct
Păi degeaba vă luați voi de mhn, că are dreptate.
Legat de tine prințeso. Ce probleme existențiale ai, lol! Îți dai seama cum vei fi la prima despărțire, dacă din atâta lucru îți faci probleme. Apoi mai știi, de câinele ăla trebuie` să ai grijă că nu e o jucărie, trebuie să fii responsabilă ori tu nu pari. Ce, ai pretenția ca parinții tăi să se ocupe de el?
Sfatul meu: Lasă câinii și pune mâna pe o carte de gramatică.