| ingerash_1981 a întrebat:

M`am saturat de prietenul meu.nu suntem de mult timp impreuna,. vreo aproape 2 luni. ubeste ft mult. da eu ma`m plictisit de el.si nu vreau sa ii zic in fata ca nu il mai iubesc si chestii d`astea pentr ca nu vreau sa il ranesc. Ce sa fac sa vrea el sa nu mai fim impreuna? Cum sa fac sa nu ma mai suporte?laughing

11 răspunsuri:
| Pitic a răspuns:

Poi mai bine ii spui ca vrei sa fii singura pentru ca esti confuza si sa va desp.
Mai bine ii spui adevaru nimic nu l-ar rani mai mult decat minciuna ta, daca te iubeste va trece peste tot ce faci tu, mai bine ii spui adevarul.
Din propia experienta iti spun daca il minti si incerci sa il indepartezi il vei rani mai rau pentru ca o sa afle sau o sa isi dea seama de ce vrei tu sa faci.

| Allexis a răspuns:

Inseala-l si ai grija sa te vada cu celalalt. Dupa aceea n-o sa mai fie cazul sa ii spui nimic, ca n-o sa te mai caute.

| Lexus28 a răspuns:

Adica zici ca nu vrei sa il ranesti zicandu-i ca nu il mai iubesti, dar vrei sa ii faci lucruri care sa il determine sa nu te mai suporte? Cum vine asta? Dovedeste ca esti matura si inteligenta si explica-i care este situatia. Spune-i ca este spre binele lui sa isi gaseasca o fata care sa tina la el cu adevarat si ca preferi sa va despartiti in conditii amiabile.

| Georgiana21 a răspuns:

Nu te gandesti ca il faci sa sufere mai mult daca iti bati joc in halul acesta de el?
Ar trebui sa vorbesti sincer cu el,sa-i explici cum stau lucrurile. Si daca intr-adevar, nu vrei sa fii prea dura cu el, ii poti spune intr-o maniera mai delicata ca ar fi bine sa luati o pauza, deoarece tu ai anumite probleme personale.

| nonny50 a răspuns:

Ai grija cu chestii d'astea. straight face spune i in fata ca te ai plictisit.nu ti bate joc de el...macar din respect! straight face

| Kittynika a răspuns:

Iesi cu altul va despartiti si gata.

| crisuuu_7907 a răspuns:

Pai ai grija totusi sa nu regreti tu dupa.incearca sa faci tot ce stii ca lui nu i place si nu i convine.sau ce l mai bine ar fi sa i dai un msj.sa ti pui una din prietene sa i spuna daca tu nu vrei.cred ca e mai bine asa:*

| Ana_4223 a răspuns:

Pai daca esti sigura ca te.ai plictisit si chestii din astea stii ce spun eu: sa te imaginezi pe tine in Italia departe de Romania si sa vezi daca chiar nu mai tii deloc la el ca la iubit bineinteles.asa si sa trecem la subiect:pai daca spui ca te iubeste la nebunie si nu vrei sa.l ranesti atunci cred din cuvintele tale ca te iubeste super mult, fai faze nasoale:fai faze nasole ce crezi tu ca lar enerva dar nu stiu cel enrveaza dar iti dau cateva idei din care poti sa te inspiri:iesi afara nu.l chema joaca adevar sau provocare si te saruta cu baietii nu-i mai da atentie spune.i ca nu.mi place cum te.ai imbracat nu.mi place parul eventual daca ii pletos ii spui:ca nu.ti plac pletosii, ii spui ca nu iesi pe.afara si de fapt iesi... si o pui pe o prietena de.a ta sa ii spuna: ca de fapt ai iesit afar si poatye mai stii tu cateva idei. funda?

| Nechaty a răspuns:

Doamnesad ce omlaughing

| titusfresj a răspuns:

Cati ani ai ?

| 2hard4u a răspuns:

Pai decat sal minti sau sa faci altfel spune-i adevarul.Nici un baiat nu suporta ce vrei tu sa faci va fi mult mai suparat daca ii faci asa decat daca ii spui in fata.Eu i-as zice asa:Iarta-ma dar relatia noastra nu mai poate continua! Sunt indragostita de alt baiat si cred ca si el de mine si nu pot sa stau mintindute.Mi-a placut cat am fost cu tine dar din pacate trebuie sa ne despartim.Și pleci de acolo prefacandu-te ca plangi.Cred ca va tine nu stiu alt ceva sper ca te-am ajutat oricum