Nu vorbim deloc si am incercat si asta fara succes...
Arata-i ca poti sa traiesti fara ea. "Treci peste", cum se zice. Oricum, daca te-a parasit odata o va mai face si pentru tine nu poate fi decat ceva negativ.
Serios, calmeaza-te. O sa iti treca la un momentdat. Da-o dracu ca oricum era urata. Meriti ceva mai bun. Lasa-o sa stea cu cine vrea pana isi da seama cat de mult a gresit si ca ii e dor de tine. Serios, nu te mai agita asa. Rabdarea e punctul cheie. Trebuie sa intelegi ca nu se mai poate. Si daca v-ati impca nu ar mai fi acelasi lucru, ar fi orelatie din scarba. Deci puneti capul pe umeri, da-ti doua palme si treci mai departe.
Sincera sa fiu, i-am facut si eu o mica "farsa" iubitului meu spunandu-i ca am ajuns la spital pentru ca am vrut sa ma sinucid in speranta ca il sperii si isi va da seama ca ma poate pierde oricand. (stiu, nu se glumeste cu astfel de chestii dar m-am invatat minte). Cred ca sinuciderea este de fapt pentru ea o modalitate de a nu te pierde si de a te face sa nu o parasesti.Chiar daca iese cu picioarele pe geam, stie clar ca o vei trage inapoi, pentru ca stie ca O IUBESTI SI CA TII LA EA.Nu stiu daca si-a dat seama ca ti-a gresit enorm si ca nu vrea sa te piarda, insa tot ce incearca ea sa faca este sa se victimizeze. Poate o poti duce la un psiholog. Ce vei face? Ai de gand sa iti distrugi viata si sa faci o depresie pentru ca ea te santajeaza sa ramai langa ea? Dragostea cu de`a sila nu se poate. Stiu ca iti este greu.La urma urmelor, nu ai gresit cu nimic. Daca iubesti pe cineva cu adevarat, nu inseli.cel putin nu 2 ani de zile..Retrage-te din relatia asta. Esti probabil tanar, si chiar daca nu, viata merge mai departe. Nu se opreste in loc pentru nimic si pentru nimic.
Băi, ar trebui să fii fericit - tu cel puțin știi că te înșală; da' ce-o fi de ăia pe care-i înșală nevestele și ei n-au habar?!?
Ei, asta e! Bucură-te că s-a-ntâmplat, plângi în colțu' tău până iese toată fierea din tine și apoi mergi mai departe. Lumea nu se termină c-o parașută!
Pe bune, analizează și o să fii de acord cu mine: Mai bine acum, decât mai târziu!
Baftă!
Da-o incolo de panarama, bine ca ai scapat de ea. In cateva zile ai sa incepi sa iti revii. In ce priveste clasa, idem. Looseri. Dar incet, incet vor reveni la atitudinea obisnuita fata de tine. Salutare.
Revii mereu cu aceeasi poveste si aceeasi intrebare. Aduna-te si refa-ti viata! Numai tu poti s-o faci!
Daca nu te intelegi cu ea, stai linistit ca iti vei gasi perechea. Nu mai insista pe relatia asta si va fi bine. Nu trebuie sa te superi pe nimeni, fiecare are drumul lui. Vei vedea ca peste ceva timp vei vedea altfel lucrurile si te vei mira de felul cum gandesti acum. Trebuie sa ai putina rabdare, sa nu mai insisti pe relatia asta care nu merge si garantat vei gasi pe cineva cu care sa te intelegi foarte bine.
Asa e mai mereu dupa ce se despart doi oameni care s-au iubit incearca sa isi faca rau... unii din gelozi doar imi pare rau pentru tn.lasa timpul sa treaca si o sa vezi ca o sa se rezolve.
Urcate in masina si intra pe contrasens cu 180 km/h
Faci si tu ca ala de la stiri
Sa mi zici cum, a decurs...